Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No, já z hudebních kanálů sleduju jen VH1-Classic :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

tak UPC zveřejnila novou progrmovou nabídku pro satelit.docela by mě zajímalo,jestli přidají na kabel i ty programy,které budou jenom na satelitu.např eurosport 2 bundesliga,filmbox family a spol.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

tak to mě také. Přidal bych STV3, TV Doma, MTV Europe, FIlmbox Family. To by se mi líbílo. Ale pochybuji. UPC ty programy má registrované téměř rok možná víc a skutek utek. Nevím jaký je rozdíl při vyjednávání zařazení satelit nebo kabel. Nechápu a pochybuji, že ty programy UPC zařadí od května. Slibovali loni do Vánoc a nic, teda neřekli do kterých :?

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Nevím proč my měla zase přidávat MTV europe. Kdyxž jsme se konečně dočkaly MTV czech . Trošku přemýšlej ...

Odesláno

proč ne? na satelitu to tak bude. Na českou se nedívám, původní jsem sledoval

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Tak dnes mě proběhlo doma celkem 8 aktualizací. Program teda žádnej nepřibyl ale nevíte co se změnilo při tolika aktualizacích dnes?

Odesláno
Tak dnes mě proběhlo doma celkem 8 aktualizací. Program teda žádnej nepřibyl ale nevíte co se změnilo při tolika aktualizacích dnes?[/quote

nejsem v republice,tudíž nemohu zaručeně říci,co se změnilo,ale v minulosti při takovém množství aktualizací se změní třeba jenom malé začáteční písmeno za velké a naopak,ale celkově se nic nezměnilo

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Nemusi se jen menit nazvy kanalu, ale i dalsi informace, ktere nejsou viditelne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

mi to přidalo 3 programy TVP, které jsem předtím na KAONu nemohl naladit...

Odesláno

Dnes probehli minimalne 3 aktualizace,lokalita Brno-Lesna,zatim zadne zmeny nezpozorovany,vi nekdo co aktualizace obsahuji?Pripadne co se konkretne aktualizuje?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague