Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
taky jsem se divil.zavolal jsem ještě jednou,tentokrát na objednání nových služeb a tam mě řekli že já mám vlastě taky balíček extra.což jsem se od srdce zasmál,protože já jsem objednával internet 25+standart+balíček plus na rok zdarma a ne balíček extra na 1rok zdarma.tak jsem se s paní domluvil a přehodí mě tyto balíčky mezi sebou.takže snad do zítřka ty nové kanály naběhnou

tak už naběhli

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Tak by to teď mělo jet všem s balíčky "Plus" i "Extra".

Ti, kdo mají balíček "Extra" budou v blýzké době informováni, že tento balíček bude k x.y.2010 obsahovat pouze programy AXN crimi a AXN scifi. Pokud budou chtět další programy mohou přejít na "Plus".

Tak alespoň k něčemu je toto forum dobré 8)

Odesláno

No, je vidět, že když se chce, tak to jde. Už mám novou nabídku aktivovanou a vše funguje - rychlejší net, i nové kanály a to vše levněji, než předtím. A to jen hodinu po hovoru. Pán s kterým jsem mluvil si zaslouží pochvalu. :) No, jak jsem psal...zrušil jsem Standard+Extra+HBO+HD STB+Light a vyměnil to za Standard+Plus+Fiber 25+HBO+HD STB :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Tak alespoň k něčemu to bylo dobré :lol:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

jak pridat nove stanice na Kaonu HD? posledne mi je sam nabidl pridat a ted nic

Odesláno

Na první zapnutí se můj Kaon taky tvářil tajemně, ale po vypnutí a zapnutí je hned našel.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

jojo, dik. uz je to tam

Odesláno
Zruším, co mám, nechám si vysvětlit co je to EXTRA za paskvil a proč mě neinformovali o Plusu, objednám si UPC Fiber Power 25 + Standard + Plus na 1 rok zdarma + HBO + HD STB, zeptám se jestli tam jsou ty nový kanály, nechám si obnovit signál na obě karty co mám doma. Jestli tohle poserou, volám Malinovi.

Pokud si objednáš 25M + Standard + Plus na rok zdarma tak tam dostaneš právě zmiňovaný balíček Extra :wink: Je zdarma a programy jsou stejné jako v balíčku plus před přidáním nových kanálů. Viz to co psal anonym :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Pokud si objednáš 25M + Standard + Plus na rok zdarma tak tam dostaneš právě zmiňovaný balíček Extra :wink: Je zdarma a programy jsou stejné jako v balíčku plus před přidáním nových kanálů. Viz to co psal anonym :wink:

To není pravda. Mám tuhle kombinaci a nové programy Discovery fungují.

Odesláno

at si upc toto nesmyslne pridavani strci do prdele a radeji se zameri na kvalitu vysilani - k cemu hafo programu a kvalita jak z internetu - UPC uz bezte s vasema sluzbama do PRDELE

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague