Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tady se psalo věcí... Nebuď tajemnej jak hrad v Karpatech. Tak aspoň něco naznač - nebo vy administrátoři nesmíte ani naznačovat? ;)

Odesláno

Tak když byla Z1 něco jako zpravodajská televize, tak asi dají něco podobného ? V české verzi nic takového není - že by CCTV 9 ? Jinak se divím, že chybí takové Fox News, je to poměrně často citovaný americký zpravodajský kanál.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Já mohu naznačit, že AXN HD to nebude. Jeho spuštění se posouvá minimálně na březen.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Já bych tipnul, že náhrada by mohla být zas v češtině, zpravodajství nezpravodajství, třeba KinoCS? O tom se tu hodně psalo. Tak co, trefil jsem, mám bod?

Odesláno

nedělej Zagorku a piš :-)

Odesláno

History Channel HD měl v sobotu technickou poruchu okolo 21h, MTV mělo technickou poruchu včera okolo půlnoci a teď na Nickelodeonu není žádný zvuk. Hm...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Mě na Nickelodeonu zvuk jde ... .

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

Ja uz popravde moc nove programy neresim. Po kauzach Europort 2 a Spektrum HD, dokud na dany program nekoukam, tak neverim. A takove ty zpravy typu "Mam informace o chystanem kanalu a bude to prekvapeni" vnimam jako takove "rozdrazdeni" diskusniho fora... :wink:

Odesláno
Po kauzach Europort 2 a Spektrum HD, dokud na dany program nekoukam, tak neverim

Noa to je prave ten duvod proc sem uz radeji nepisu detaily, i zarucena informace totiz casto nevyjde.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

tak proto bych ani nepsal,že se zaručeně bude nabídka rozšiřovat

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague