Jack_6428 Odesláno 21. dubna 2010 Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 No, já z hudebních kanálů sleduju jen VH1-Classic Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 23. dubna 2010 Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 tak UPC zveřejnila novou progrmovou nabídku pro satelit.docela by mě zajímalo,jestli přidají na kabel i ty programy,které budou jenom na satelitu.např eurosport 2 bundesliga,filmbox family a spol. - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol241 Odesláno 23. dubna 2010 Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 tak to mě také. Přidal bych STV3, TV Doma, MTV Europe, FIlmbox Family. To by se mi líbílo. Ale pochybuji. UPC ty programy má registrované téměř rok možná víc a skutek utek. Nevím jaký je rozdíl při vyjednávání zařazení satelit nebo kabel. Nechápu a pochybuji, že ty programy UPC zařadí od května. Slibovali loni do Vánoc a nic, teda neřekli do kterých - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kamil Odesláno 24. dubna 2010 Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Nevím proč my měla zase přidávat MTV europe. Kdyxž jsme se konečně dočkaly MTV czech . Trošku přemýšlej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol241 Odesláno 24. dubna 2010 Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 proč ne? na satelitu to tak bude. Na českou se nedívám, původní jsem sledoval - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pajabrunn Odesláno 24. dubna 2010 Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Tak dnes mě proběhlo doma celkem 8 aktualizací. Program teda žádnej nepřibyl ale nevíte co se změnilo při tolika aktualizacích dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 24. dubna 2010 Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Tak dnes mě proběhlo doma celkem 8 aktualizací. Program teda žádnej nepřibyl ale nevíte co se změnilo při tolika aktualizacích dnes?[/quotenejsem v republice,tudíž nemohu zaručeně říci,co se změnilo,ale v minulosti při takovém množství aktualizací se změní třeba jenom malé začáteční písmeno za velké a naopak,ale celkově se nic nezměnilo - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. dubna 2010 Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Nemusi se jen menit nazvy kanalu, ale i dalsi informace, ktere nejsou viditelne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 25. dubna 2010 Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 mi to přidalo 3 programy TVP, které jsem předtím na KAONu nemohl naladit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 25. dubna 2010 Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Dnes probehli minimalne 3 aktualizace,lokalita Brno-Lesna,zatim zadne zmeny nezpozorovany,vi nekdo co aktualizace obsahuji?Pripadne co se konkretne aktualizuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky