Přejít na obsah

nové stanice

Návštěvník jardazholesovic

Doporučené příspěvky

at si upc toto nesmyslne pridavani strci do prdele a radeji se zameri na kvalitu vysilani - k cemu hafo programu a kvalita jak z internetu - UPC uz bezte s vasema sluzbama do PRDELE

Souhlasím!!! Už jenom to, že mnoho programů v síti UPC vysílá v 4:3 formátu. To jsme pořád ti češi v tílku bydlící v paneláku a spokojeni s tou širokou nic neříkající nabídkou? Ne! Už dávno ne! Mnoho lidí má plazmu a LCD a nechceme kvantitu, ale kvalitu. Promiňte, v češtině bez titulků a maďarských reklam. Apropo, proč ty maďarské reklamy, když nás čechů je o mnohem více? Náš reklamní trh je pro tv média nezajimavý? Že by v ČR reklamní management Malino udělal chybu? Už zastavte rozšiřování nabídky debilitma, jako je Russia today, brněnskýma BTV a jiných programů a začněte řešit kvalitu obrazu. Případně nasaďte programy v celé republice vedlejších států, jako to mají kabel poskytovatelé v zahraničí. Proč nemohu v Praze chytat polskou tv vedle rakouské, případně maďarské, když okolní UPC pobočky nabízejí běžně programy okolních státůí?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2163-nov%C3%A9-stanice/page/62/#findComment-38176
Sdílet na ostatní stránky

V UPC nelžou, jen klienty neinformují pořádně včas a předem a někteří z jejich pracovníků nemají o některých věcech ponětí. To je oproti vědomému lhaní a klamání rozdíl. A to, že UPC signál vysílá dál, tak, jak ho dostane, je pravda. Mám možnost sledovat UPC Digital na PC a vidím u každého kanálu v jaké je kvalitě (rozlišení, datový tok u videa i audia). Každej kanál vysílá pochopitelně v různé kvalitě, ale kdyby UPC opravdu chtělo setřit místem, budou všechny kanály vysílat jen v rozlišení 544x576, jen 4:3, jen s datovým tokem 1500kbps, jen s jedním audiem a bez volitelných titulků. Tak to ale není, takových kanálů tam je minimum. HD kanály vysílají ve správné kvalitě (1920x1088, prostorový zvuk), většina stanic má více jazykových stop a půlka kanálů vysílá 16:9. To, jestli kanál vysílá 4:3 nebo 16:9 neovlivní UPC, ale provozovatel dané stanice - to je ti snad jasné, takže si stěžuj tam a ne UPC. Sám jsem se ptal Maliny, jestli nějak signál upravují a řekl mi, že nikoliv. Dokonce jsem psal do NGC, Spektra a Disney Channel kvůli obrazu a řekli mi, že UPC s tím nic nedělá a že vysílat 16:9 momentálně nemají v plánu. Takže promiň, ale pláčeš na špatným hrobě. A jestli ti stanice z rodiny Discovery připadají jako nesmyslné plýtvání místem a BrnoTV a HD+ ti je milejší, tak se odstěhuj do USA a ušetři nás těch keců.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2163-nov%C3%A9-stanice/page/62/#findComment-38187
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...