Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
tady je kazdej chytrej jak brouk pytlik a o teto firme co by uz tu davno nemela byt vedi akorat h***o

A ty jseš tu proč, když jseš tak chytrej jako radio? Někdo tě snad drží?

Odesláno
tady je kazdej chytrej jak brouk pytlik a o teto firme co by uz tu davno nemela byt vedi akorat h***o

To nám tedy potom udělejte nějaký dobrý výklad, abychom nepsali o h...u! Prosíme :)

Odesláno
V UPC nelžou, jen klienty neinformují .....

V podstatě to tak je, ale není to zdaleka tak jednoduché. UPC je na prvním místě omezen šířkou kanálu, multiplexu, který sestavuje...

Uvítal bych nějaký zasvěcenější (ne odborný) popis distribuce klasického filmu počínaje např. skenováním.... a konče sestavením multiplexu, Co na to třeba Lukas236 na Digizone?

Odesláno

To víš, na tebe prostě nikdo nemá. Člověk se cití smutně, když musí číst výkřiky od ublíženého človíčka jako jsi ty. Copak ti UPC provedlo? Sděl nám svá moudra prosím, ať jsme v obraze.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
a jakou tam máte prosím frekvenci a symbolovou rychlost při inovaco OTA ?

Omlouvám se, ale až nyní jsem si přečetl dotaz a přiznám se, že jsem to neřešil v tu chvíli. Přišel jsem domů a pustil jsem seťák, ale teď jsem si uvědomil, že jsem nejdříve projel seťák scanem, jsetli náhodou double Russia News a BTV nedostali jiné programy. Také u UPC nerozumím, že dabluje kanály i několik měsíců. Proč tomu tak je, nevíte někdo?

Odesláno

Kdyz uz jsme te kvality, tak kanal Discovery, ktery je tam nyni 2x, pry bude ve sportovnim muxu ukoncen a uvolnena kapacita poslouzi navyseni BR u sportovnich programu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Hm, to je dobrá zpráva. Ale taky by mohli vyřadit dvojité RT a BTV a udělat to samé i u dalších kanálů :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

uvolnena kapacita poslouzi navyseni BR u sportovnich programu ... téhle části věty jsem neporozuměl, mohu vědět co je BR? Děkuji

Odesláno

BR = BIT RATE, nebo-li datový tok (přenosová rychlost)

Odesláno
BR = BIT RATE, nebo-li datový tok (přenosová rychlost)

no, to jsem mohl také vědět, díky. Ale bylo by super, kdyby sportovní stanice vysílali v 16:9, to by byl luxus :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague