Odesláno 2. prosince 2009 15 let Zdravim, co to muze byt ty 2 svisle pruhy? Objevilo se mi to na TV od pondelka jenom na Animal Planet: Pripada mi to, jako nejaky dalsi signal cpany do obrazu. Je to stejne i na rekorderu... Ostrava - Dubina - - - CA modul OVA
Odesláno 2. prosince 2009 15 let V Brne je to OK, podobny problem uz jsem v minulosti take videl, nejspis to bude chybou na prijimaci v hlavni distribucni stanici pro vasi lokalitu. Zkus napsat na technickou podporu UPC, at se na to kouknou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. prosince 2009 15 let Autor No asi opravdu neco na HS. Po trech dnech se pruhy zase vyparily... V baraku mam problem se nekoho v pripade problemu zeptat zda to blbne i jemu, pripada mi to, ze uz jsem v nem s UPC asi jediny, kdo ho jeste trpi. Ostatni je uz poslali k certu a jedou jenom na DVB-T, pripadne satelit. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.