Odesláno 12. prosince 2009 15 let Ahoj, mozna to tu uz nekde je. Jde vam take na analogu ceska MTV ? Me ano, ale na digitalu je porad europe. Jaka mutace jde vam?
Odesláno 12. prosince 2009 15 let Ahoj, mozna to tu uz nekde je. Jde vam take na analogu ceska MTV ? Me ano, ale na digitalu je porad europe. Jaka mutace jde vam? to by mě zajímalo,odkud jseš.já jsem z Brna a v analogu mě MTV nejede vůdec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 13. prosince 2009 15 let Zato potvrzuji že v Brně je místo MTV jen tma... Tím myslím samo že analog.
Odesláno 13. prosince 2009 15 let Zato potvrzuji že v Brně je místo MTV jen tma... Tím myslím samo že analog. brno kohoutovice taky tma,brno-židenice jede mtv europe - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 13. prosince 2009 15 let To je zvlastni. U me se opravdu jedna o MTV CZ, spoty a upoutavky jsou dabovane cesky, originalni serialy mtv jsou cesky otitulkovany i upoutavky, ktere bezi vedle loga mtv jsou psane cesky.
Odesláno 13. prosince 2009 15 let Zalezi odkud to MTV CZ na vasi HS berou, asi ze satelitu, kde treba probehla zmena a na UPC o tom ani nemusi vedet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. prosince 2009 15 let aspon si můžeš vybrat,na který mtv se chceš dívat :)a máš očivdně nejširší nabídku od upc - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.