Odesláno 6. listopadu 2019 5 let UPC nabízí pro město Hodonín (HO) tarif 150/10 Mb/s za 329 Kč s tím, že novým zákazníkům na 2 roky zdarma navýší rychlost na 300/20. Minulý týden na webové stránce objednáno, teď v pondělí zapojeno, ale rychlost ''jen'' 150/10. Telefonní reklamace, email, ale dělají mrtvého brouka. Tedy že budu reklamovat hned první den služeb......
Odesláno 6. listopadu 2019 5 let @Ladislav Zdravím, pošlete mi do zprávy číslo smlouvy, podívám se na to.
Odesláno 6. listopadu 2019 5 let Přišel email z reklamačního. Prý v telefonickém rozhovoru nezaznělo nic o bonusové rychlosti. Takže vážené UPC:
Odesláno 6. listopadu 2019 5 let Řeším to s kolegy z reklamací - nejpozději zítra napíšu výsledek. @Ladislav
Odesláno 6. listopadu 2019 5 let Zdravím, mám úplně ten stejný problém. Uváděná rychlost prostě není, mám mít také 150+150 na 2 roky, nicméně rychlost na PC přes kabel přímo z routeru je 97 Mbit/s. Již to sleduji delší dobu, vypnutí a zapnutí routeru nepomůže. Díky za reakci ze strany UPC Upraveno 6. listopadu 2019 5 let uživatelem Ostris
Odesláno 6. listopadu 2019 5 let Zdravím, těch 96-97 Mbits odpovídá tomu, že máte někde na cestě 100Mbit limit. Může to být ten router, nebo sítová karta v PC, nebo také kabel. Klidně i všechny z těchto uvedených. Musíte zjistit, který z nich má 100Mbit limit. Prvně se můžete zkusit připojit na přímo z modemu. Jinak ten ping a jitter nejsou také zrovna v pořádku, obzvlášť, je-li to přes kabel. Btw ten upload 20 Mbits odpovídá tomu, že máte aktivní tarif 300/20 Mbits. Takže by to mělo být v pořádku. Upraveno 6. listopadu 2019 5 let uživatelem TSY
Odesláno 7. listopadu 2019 5 let Ostris - zkus jiný kabel a zkus jinou stránku na měření rychlosti. Případně jiný port v routeru. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 7. listopadu 2019 5 let A v PC se podívat, jestli je správně nainstalovaný driver síťové karty (pokud to není nějaký starý vrak, kde je síťová karta jenom 100 Mbps). - - - - -
Odesláno 5. ledna 2020 5 let Dobrý den dá se prosím někde koupit kabel kterej nema limit 100Mbit .Nebo se dnes už takový nedělaj diky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.