kotasek Odesláno 6. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 prisel mi mail. https://newsletter2.upc.cz/emailing/20404/20191106_v1_cz_24a9dd/view.php?data=c1cf02c00c812df8abb8f527f94397ba nikde jsem nenasel paramety ani jestkli je cena za set nebo za kus ?? Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 6. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) https://www.upc.cz/televize/doplnky/powerline-sitovy-adapter/?CMP=eow_E-mail_112019_powerline_v1_201911_na_CZ Takze cena bude za sadu. Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem namec Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) nikde neni psana rychlost , 200 nebo 500 Mbps Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem kotasek Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jenik Odesláno 6. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 typuju 100Mbit eth port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 7. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 jj, tak to u těch krámů bývá. Marketing napíše 500 Mbps a pak se ukáže, že je port jenom 100 Mbps (viz ekvivalenty v podobě TP-Linků apod.) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Každopádně je to prodávané dost pod cenou. A ethernetový port to bude asi opravdu mít 10/100. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 7. listopadu 2019 Autor Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) to je jasne, ze port bude mit 10/100. , ale cim vyssi rychlost komunikace mezi zasuvkami nyni vetsinou maji 500, tim vyssi prostupnost pri spatnych podminkach 220v rozvodu Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem kotasek Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 7. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Koupil jsem dva sety pro známé. Tak jsem rovnou i vyzkoušel. Mám ještě staré rozvody v hliníku a propustnost, linku mám 150/ a na druhé straně bytu 3-1 byla kolem 80 což si myslím je celkem dostačující za ty peníze (jak psal Marek26 pod cenou) . Zajímal jsem se jestli taky jestli by to bylo možné i spárovat na jeden vstup dva výstupy z adaptérů v různých místnostech to nelze. Pouze lze lze využít v páru. Přes novější rozvody to asi bude lepší. Upozorňují, že přes staré to nemusí být ideální. Ale jak jsem psal za ty prachy OK. Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jenik Odesláno 8. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ahoj, taky jsem si ted objednal za 200Kc super cena. hint: pokud se to objedna pres linku, dokonce vam to dovezou na adresu (technikem), a vyuctuji ve fakture. @becvys mel sem od poweline od tplinku a zyxelu, a naprosto v pohode sem to mel ve 3 mistnotech (tj 3ks), to ze to nejde jsi zkousel jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 9. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 V 8. 11. 2019 v 6:41 PM, Jenik napsal: @becvys mel sem od poweline od tplinku a zyxelu, a naprosto v pohode sem to mel ve 3 mistnotech (tj 3ks), to ze to nejde jsi zkousel jak?? No za prvé jsem se ptal přímo technika když to dovezl a řekl že fungují pouze v páru. Stejně jsem zkoušel a fungoval pouze pár. Třetí adaptér když jsem zkoušel v další místnosti tak ani omylem. Ale neměl jsem to pro sebe jen pro známé a ty jsou spokojený. 😏 Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.