Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

nikde neni psana rychlost , 200 nebo 500 Mbps

Upraveno uživatelem kotasek

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

typuju 100Mbit eth port.

Odesláno

jj, tak to u těch krámů bývá. Marketing napíše 500 Mbps a pak se ukáže, že je port jenom 100 Mbps (viz ekvivalenty v podobě TP-Linků apod.)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Každopádně je to prodávané dost pod cenou. A ethernetový port to bude asi opravdu mít 10/100.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
  • Autor

to je jasne, ze port bude mit 10/100. , ale cim vyssi rychlost komunikace mezi zasuvkami nyni vetsinou maji 500, tim vyssi prostupnost pri spatnych podminkach 220v rozvodu

Upraveno uživatelem kotasek

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

Koupil jsem dva sety pro známé. Tak jsem rovnou i vyzkoušel. Mám ještě staré rozvody v hliníku a propustnost, linku mám 150/ a na druhé straně bytu 3-1 byla kolem 80 což si myslím je celkem dostačující za ty peníze (jak psal Marek26 pod cenou) . Zajímal jsem se jestli taky jestli by to bylo možné i spárovat na jeden vstup dva výstupy z adaptérů v různých místnostech to nelze. Pouze lze lze využít v páru. Přes novější rozvody to asi bude lepší. Upozorňují, že přes staré to nemusí být ideální. Ale jak jsem psal za ty prachy OK. 

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj
Odesláno

Ahoj,

taky jsem si ted objednal za 200Kc super cena.

hint: pokud se to objedna pres linku, dokonce vam to dovezou na adresu (technikem), a vyuctuji ve fakture.

@becvys mel sem od poweline od tplinku a zyxelu, a naprosto v pohode sem to mel ve 3 mistnotech (tj 3ks), to ze to nejde jsi zkousel jak??

Odesláno
V 8. 11. 2019 v 6:41 PM, Jenik napsal:

@becvys mel sem od poweline od tplinku a zyxelu, a naprosto v pohode sem to mel ve 3 mistnotech (tj 3ks), to ze to nejde jsi zkousel jak??

No za prvé jsem se ptal přímo technika když to dovezl a řekl že fungují pouze v páru. Stejně jsem zkoušel a fungoval pouze pár. Třetí adaptér když jsem zkoušel v další místnosti tak ani omylem. Ale neměl jsem to pro sebe jen pro známé a ty jsou spokojený. 😏

• Super
  • Super
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Karlovarský kraj

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague