sodekcz Odesláno 28. dubna 2021 Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 @Tube díky - určitě má třížilový rozvod. Jen pár let starý byt s novou instalací, 3f přívod (kvůli vaření). Jen nevím, zda zásuvky s adaptéry jsou na stejné fázi, ale jak jsem psal, samotné slinkování ukazuje 200, rychlost v počítači je menší, uživatel je v každém případě spokojen. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Boris911 Odesláno 9. července 2021 Sdílet Odesláno 9. července 2021 Mě s powerline (1200 Mbps) blbnul pořád internet a dokonce mně UPC odpojilo, protože to nějak frekvenčně zarušilo celou ulici a oni pak zjistili, že to jde ode mně a odpojili mně v rozvodech na ulici. Pak přijel technik, měřákem kontroloval koax a pořád nemohl najít zdroj silného rušení. Já jsem odpojil Powerline adaptér a technik hned: „Co jste udělal? Teď rušení úplně zmizelo.” Po znovupřipojení Powerline adaptéru se rušení v koaxu UPC znovu objevilo. Technik mi vysvětlil, že UPC internet je hodně náchylný na frekvenční rušení, oproti např. VDSL. Takže už vím, že dokud mám internet od UPC/Vodafone, tak nesmím používat technologii PowerLine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. července 2021 Sdílet Odesláno 9. července 2021 @Boris911 I UPC resp. Vodafone dává PowerLine adaptéry, ale s nimi většinou žádné problémy nebývají. Je možné, že to je problém u toho modelu, který máte. Nebo je to nějaká kombinace více faktorů. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 9. července 2021 Sdílet Odesláno 9. července 2021 Cudovat sa, ze ten silny sirokospektralny impulzny bordel z powerline kramov zarusi vsetko naokolo.. druha vec je, ze v tom pripade musi byt v koaxialnom rozvode niekde miesto s porusenym zemnenim/izolaciou (alebo je nespravne zemneny, takze vznika slucka a v nej silny rusivy signal), ked je tak nachylne na rusenie - za normalnych okolnosti sa nesmie naindukovat do rozvodu tak silny signal. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 9. července 2021 Sdílet Odesláno 9. července 2021 Koax. kabel stojí za starou bačkoru, to bude nejpravděpodobnější spolu s možností, že je někde špatně napojený nebo poškozený. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.