Odesláno 8. ledna 2010 15 let Zesilovac neni samospasitelny, pokud je nejaky problem v rozvodech ci ruseni, tak ti nepomuze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. ledna 2010 15 let petr789456: Technisat CableStar HD 2 s CI modulem používám už přes půl roku a naprostá spokojenost. Na OS Win7 64 DVBviewer mi funguje bez problémů. Používáš nejnovější verzi programu? Já mám verzi 4.2.1[/b]
Odesláno 27. května 2010 14 let MĂĄm notebook a externĂ usb tv kartu jen s antĂŠnnĂm vstupem. Taky mĂĄm doma 2 set top boxy, z nichĹž jeden by mÄ?l pracovat pro notebook. Ta tv karta od technisatu mi vzhledem k tomu, Ĺže je internĂ, nevyhovuje. Existuje nÄ?jakĂŠ Ĺ?eĹĄenĂ? Je nÄ?co, Ä?Ăm propojĂm STB a poÄ?ĂtaÄ?? DÄ?kuju
Odesláno 27. května 2010 14 let Tak ještě jednou: Mám notebook a externí usb tv kartu jen s anténním vstupem. Taky mám doma 2 set top boxy, z nichž jeden by měl pracovat pro notebook. Ta tv karta od technisatu mi vzhledem k tomu, že je interní, nevyhovuje. Existuje nějaké řešení? Je něco, čím propojím STB a počítač? Děkuju
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.