Návštěvník Odesláno 30. května 2005 Sdílet Odesláno 30. května 2005 pokud modem není nabootovan, tak zacne fungovat jako dhcp server.Proto je nutne na PC nastavit TCP/IP tak aby si IP bralo z DHCP.Pak zacne konfigurator fungovat!Ale zjistit se toho moc neda. Jinak všechny hodnoty se můžou časem měnit, to je uplně normální.Například vlivem trasy (utlumu), pasivních členů (rozboky, filtry), aktivních (ZS) apod... Pri vypadku internetu se do toho manazera neda dostat, po rozbehnuti netu pak mozna neco malo najdes v logu. Zajimave je jak se u me postupem casu meni hodnoty signalu, zacinal jsem na hodnote Downstream Power Level -3 dBmV a ted uz jsem na -10 dBmV, ostatni hodnoty se nezmeneny (krome frekvence dopredneho (upload) kanalu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. června 2005 Sdílet Odesláno 1. června 2005 Tak jsem zkusil odpojit privodni koax k modemu a dostal jsem do do manazera i bez nastaveneho DHCP v PC. Modem v odpojenem stavu ukazoval tyto hodnoty: Downstream Value Frequency 300000000 Hz - neustale se menila, modem vyhledaval funkcni kanal Signal to Noise Ratio 22 dB Power Level -19 dBmV Upstream Value Channel ID 0 Frequency 0 Hz Power Level 39 dBmV Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. června 2005 Sdílet Odesláno 30. června 2005 Proc mam ve vypise logu stale divne casy a datum 1.1. 1970 i po nekolika restartech??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 30. června 2005 Sdílet Odesláno 30. června 2005 Protože ho modem nemá správně nastavenej, ale to ty neovlivníš. Já mám v logu částečně 2005 a částěčně 1970. Ale na funkci to nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 30. června 2005 Sdílet Odesláno 30. června 2005 asi jim nefunguje ToD server, jak by měl! Už kdysi v logu jsem měl same errory o tom, že se nepodařilo aktualizovat správný čas. Ale poslední dobu už vymyzely! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. července 2005 Sdílet Odesláno 1. července 2005 Ale funguje. Existuji proste nejake modemy co si cas nikdy nesynchronizuji. Ale toto samozrejme nema na funkcnost zadny vliv. asi jim nefunguje ToD server, jak by měl! Už kdysi v logu jsem měl same errory o tom, že se nepodařilo aktualizovat správný čas. Ale poslední dobu už vymyzely! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. července 2005 Sdílet Odesláno 8. července 2005 Downstream Value Frequency 386000000 Hz Locked Signal to Noise Ratio 35 dB Power Level -2 dBmV Upstream Value Channel ID 3 Frequency 22800000 Hz Ranged Power Level 47 dBmV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mymak Odesláno 29. října 2005 Sdílet Odesláno 29. října 2005 Software Version: SB5100E-2.3.2.2-SCM02-NOSHHardware Version: 3 MIB Version: II GUI Version: 1.0 VxWorks Version: 5.4 Downstream: Frequency 378000000 Hz Locked Signal to Noise Ratio 37 dB Power Level -2 dBmV Upstream: Channel ID 1 Frequency 23248000 Hz Ranged Power Level 41 dBmV no, v posledni dobe tu mam neustale vypadky, kratkodobe, a velice casto ... tak me napadlo kouknout na status modemu: Downstream: zhorsil se odstup siganku od sumu z 37 na 34 dB zhorsil se power level z -2dBmV na -12dBmV Upstream: zmenila se frekvence na 22800000 Hz Ranged Citovat Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. října 2005 Sdílet Odesláno 29. října 2005 Mymak: to uz jsou docela hranicni hodnoty signalu, rozhodne bych byt tebou zkotroloval privodni koax. kabel a konektory, jestli nejsou nejak porusene ci spatny kontakt, a jeste se koukni pres Ping jeslti nemas velkou ztratovost paketu. Pokud to nepomuze opravdu ti kolisa rychlost a mas ztracene pakety, tak bych asi zavolal na Karneval at se na to prijedou kouknout. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2005 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2005 Protože ho modem nemá správně nastavenej, ale to ty neovlivníš. Já mám v logu částečně 2005 a částěčně 1970. Ale na funkci to nemá vliv. Myslis na funkci rostlináře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.