Odesláno 27. května 2010 14 let Aspon je videt jaky je na ty meraky spoleh. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2010 14 let Na tenhle je celkem spoleh. Ze bych nameril plny Gigabit down jsem ani necekal a uplink meri z principu vzdycky nim. Obrazek spis ukazuje do jakych rychlosti merak zvlada merit.
Odesláno 9. června 2010 14 let Prosím odborníky o radu. Přešel jsem z Fiber 30 na F 50 po drátu to jede a naměřené hodnoty jsou v pořádku. Ale přes WiFi routru Asus wl 500 gP je to na polovičním rychlosti downloadu. V čem může být problém? Je router pomalý nebo špatně nastavený? Prosím poraďte moc tomu nerozumím. Předem děkuji za pomoc
Odesláno 9. června 2010 14 let Poloviční rychlost downloadu, tj. 25mbit/s je hodně slušné. Pokud se nepletu, tak wifi g 54mb/s je společná rychlost pro oba směry. Takže tvých 25 je v podstatě maximum možného.
Odesláno 9. června 2010 14 let Znamená to tedy, že bych měl pořídit lepší router např Netgear WNDR3700 + USB adapter? Jinak děkuji za informaci
Odesláno 9. června 2010 14 let No on ten Asus WL500gP je vyborný router, hlavně pokud se do něj nahraje firmware Tomato. Rychlejší wifinu dosáhneš jedině použitím wifi n. Tj. nový router + síťovka do PC. Ale kabel je kabel. Pokud to jde. Wifina je taková alchymie. Jak si navzájem sednou zařízení v síti, vzdálenost, překážky. Já beru wifi jako takovou nouzovku k notebooku. Ale jinak kabel.
Odesláno 9. června 2010 14 let Kisch Souhlasím. Všechny NB co máme doma mají na WiFi poodporu .n Intel® Link 5100 AGN jen ten routert podporu n ji nemá. Tak do mého NB mám píchlí kabel a žena a syn jedou na WiFině. To víš drásá to srdce, když to nelze využít. Pls jaké výhody má fw Tomato? Děkuji
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.