Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, chci se zeptat proč mi nejde horizon TV v smart tv Samsung přes net. V aplikaci v tel. i v PC jde. Internet v televizi jde ok. V televizi mám CAmodul, může to mít vliv? 

Odesláno

CA modul na to zadny vliv nema.
Pokud to spoustis v prohlizeci telelvizoru, tak je dost pravdeopodobne ze prohlizec prehravani tohoto formatu videa nepodporuje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

V TV Sony mi to pres apku jde. Pres prohlizec jsem to nezkousel..

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno
V 9. 11. 2019 v 11:21 AM, homberg napsal:

V TV Sony mi to pres apku jde. Pres prohlizec jsem to nezkousel..

Zdravím, můžete napsat, jakou verzi Horizon TV na Vaší TV používáte? Mám nVidia Shield TV 2019 ale v GP není app k dispozici. Děkuji

Odesláno

Dle informací přímo od UPC: Aplikace pro Android TV / Apple TV a Samsung Tizen není v plánu pro ČR.

Upraveno uživatelem CZBOB

Odesláno

Ano, aplikace Horizon TV určená pro televizory s Androidem u nás dostupná není a nebude, lze použít pouze aplikaci Horizon Go určenou pro mobilní zařízení, tu ale televizor v Google Play pochopitelně nenajde, takže je nutné stáhnout z internetu APK soubor a ten ručně nainstalovat, někde tady na to kdysi i byl návod. 

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno
před 7 minutami, tomus napsal:

Ano, aplikace Horizon TV určená pro televizory s Androidem u nás dostupná není a nebude, lze použít pouze aplikaci Horizon Go určenou pro mobilní zařízení, tu ale televizor v Google Play pochopitelně nenajde, takže je nutné stáhnout z internetu APK soubor a ten ručně nainstalovat, někde tady na to kdysi i byl návod. 

Bohužel, zkoušel jsem několik app verzí Horizon Go ale ani jedna se na Android TV, respektive na nVidia Shield TV 2019, nezobrazuje v horizontální poloze, pouze vertikálně .

Odesláno

Ano a jak to opravit je právě v tom návodu, který je zde:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
  • po měsíci...
Odesláno

Hezký den, dle info přímo ze Samsungu, již přes prohlížeč nebude fungovat, z důvodu ukončení podpory Flash playeru.

Odesláno

Nejlepsi je si spustit Horizon Go v mobilu (tabletu) a zrcadlit to v TV. Idealni pro mne..

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague