Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

mohl bych se zeptat když si zapnu horizon go. na pc a chci si tam něco pustit ale vždy mi to napíše                  video niní nelze přehrát                      takže bych potřeboval jak to opravit děkuji

Odesláno

Dobrý den,

také mi nefunguje horizon go - na mobilu ani na tabletu. Zobrazuje se chyba - nemáte předplatnel. Kabelovka i internet jde.

Upraveno uživatelem Ondřej Kupsa

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • HD Mediabox
  • Praha 6 - Veleslavín
Odesláno

Mně Horizon Go na mobilu funguje normálně.

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno
V 16. 11. 2019 v 14:54, CZBOB napsal:

Bohužel, zkoušel jsem několik app verzí Horizon Go ale ani jedna se na Android TV, respektive na nVidia Shield TV 2019, nezobrazuje v horizontální poloze, pouze vertikálně .

Zdravím i když odpovídám na starý příspěvek o těchto tématech se píše  na fb android tv OS& android box už dlouho ještě než byl Horizon go na světě radi se tam postup instalace i jejich zákazu otáčení nutno ovládat myši https://www.facebook.com/groups/3105829056146610/?ref=share

Odesláno

To už je tady taky řešilo, nicméně ovládat televizi myší není rozhodně komfortní řešení, nezbývá než počkat až se přejde na platformu Vodafone TV a Vodafone mezitím vyvine  aplikaci pro Android TV, snad se toho ještě dožiju.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsících...
Odesláno

Dobrý den, můžete mi prosím napsat, která multimediální centra mají možnost nainstalovat Horizon GO, abych jej mohla sledovat prímo na TV? 

• po 4 týdnech...
Odesláno

HorizonTV aplikaci lze nainstalovat na každou Android krabičku - jen pro ty levnější číny musíte používat starou verzi   (2.3.44) která ještě nevyžadovala DRM  Widevine ochranu.

'Minimální' problémy a běh posledních verzí platí pro  Xioami MiBox*  + NvidiaSHIELD* (umí AI upscale).

Tam aplikaci nahrajte např přes  Aptoide instalátor - nepotřebuje root-a  -  ale musíte mít buďto 'sideloader' launcher a nebo si  vyrobit apk pro start Horizon aplikce z hlavní aplikačního řádku (tak používám já)

Bez myšího ovladače se neobejdete (ať uz Airmouse nebo nějakou BT myšku)  - s šípkama se to používat nedá...

Odesláno

Zdravím tak bohužel ani tahle verze mi nepomohla. Při prvním spuštění se dostanu do výběru země a jak to chci potvrdit a dostat se na zadání hesla tak aplikace zůstane na stránce s výběrem země a neposune se dal.  Zkoušeno na všech zařízeních které mám doma a na všech se to chová stejně

Upraveno uživatelem slidercz

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague