Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Po nějaké z posledních aktualizací to taky vypadalo, že už to nejede - ani na androidím tabletu, TV boxu i mobilu.

Až posledně jsem to nechal spuštěné na stole, protože jsem něco dělal a najednou se to spustilo.

Úvodní obrazovka asi 3 minuty, pak to nahlásilo, že mám nedostatečné připojení k internetu (HBO Go, Stream.cz, PODA...) přitom jede v plné palbě.

Pak zase minutu nic, pak další hlášení, že je nedostatečné připojení a nakonec po cca. 5 - 6 minutách se to spustilo a najednou už nevadilo pomalé připojení a pod.

Už to jelo celou dobu úplně normálně. Netuším, co tam je na začátku za kontrola, nebo na co to vždycky čeká, co ověřuje. Jak už se to ale rozjede, tak pak už to jede .

Na PC to jede vždy v pohodě (až na občasné hlášení, že video nejde přehrát). Většinou stačí posunout se o 5 minut dopředu a vzpamatuje se to.

Upraveno uživatelem cvancara

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Určitě máš internet od PODY.

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

No mám, a? Naprosto stejně se to chová i na datech, i na úplně jiném provajdrovi.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

úplně stejně se to chová u mých rodičů, internet mají od Pody, ale na datech je to OK

Upraveno uživatelem Beris

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague