Přejít na obsah

Dva byty - pojede CA modul s jedné adresy na té druhé?

Doporučené příspěvky

Návštěvník UPC-021

Taktéž potvrzuju. Můžeš to přenášet po celém česku. Signál je všude stejný. Jen si nejsem jistý, jestli kdybych přenesl STB z čech do moravy tak jestli "měsíční předplatné" se vysílá celoplošně a nebo regionálně. Každopádně jestli to je přenos v rámci města, tak bych si nedělal starosti.

Dokonce takto jde prý přenést i telefonní stanice a přípojka pro internet - jen tam kde se to přenáší musí být jedna z těchto služeb v provozu - kvůli filtrům v rozváděči.

Přenést DTv takto technicky lze. Tam jde signál jen jedním směrem. Ale u internetu jde i signál i zpět čili se pozná že není modem tam kde má být. :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník UPC-021

Já jsem kdysi četl nějakou kauzu, že někdo někomu odcizil modem a ve své domácnosti se na něj připojoval a prováděl nějaké protizákonné věci a policie samozřejmě šla po tom, komu byl ten modem ukraden - protože ten zloděj v podstatě používal jeho účet a jeho IP adresu.

Takže myslím, že přemístění v rámci sídliště by neměl být problém- tam UPC myslím nějak moc nepozná jestli je modem zapojen do zásuvky v prvním vchodě v bytě 13 a nebo ve vedlejším věžáku na patře 18 a bytě 139.

• po měsících...
Návštěvník St@nley

Koukám, že je tu již téma, které mě také zajímá.

Příklad:

Mám dvě bydliště, na jednom platím Internet + DIGI TV a na druhém platím Internet + Analog TV a od UPC mám 1x STB a 1xCA CONAX s kartou.

Dá se například STB přenést na druhé bydliště a připojit a pojede mi taky digitál (v bydlišti, kde platím pouze analog)?

V bydlišti, kde mám jen analog můžu naladit i digitál, ale je samozřejmě zakódovaný (naladil jsem asi 109programů (včetně rádií)). Když si přinesu CA kartu s modulem z druhého bydliště, půjde mi digitál??

STB ci CA modul neni vazan na konkretni adresu, takze pokud ho nekam prenesete pojede i na jinem miste a to i pokud tam nyni mate pouze analogovou nabidku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

To znamená, že pokud mám na jedné adrese nabídku Standard a na druhé Starter, tak budu chytat nabídku podle toho který STB se spárovanou kartou zapojím? Nebo jak to mám chápat?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...