Návštěvník LuKaSeK Odesláno 10. ledna 2010 Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Poskytuje to Upc Veřejnou ip dresu ? Ja si chci totiž zařídít upc net power 10 mb za sekundu tak se ptám jestli to poskytuje Děkuji pardon ja sem napsal vedle Je to za tích 200 kč měsíčně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník UPC-021 Odesláno 10. ledna 2010 Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Ano, měl by to být ten poplatek 200 kč. I když jejich ceník na webu se mi moc nezdá, tak mají to tam uvedeno takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. ledna 2010 Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Pro bezne ucely staci standartni dynamicka verejna IP a za tu nemusite platit nic. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2010 Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 u upc je také dynamická ip adresa a co mám udělat dneska sem obědnaval net upc po svím netu a eště nevolaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník UPC-021 Odesláno 11. ledna 2010 Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Počkat ještě, oni určitě zavolají. a veřejnou IP lze objednat i dodatečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 11. ledna 2010 Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 u upc je také dynamická ip adresa a co mám udělat dneska sem obědnaval net upc po svím netu a eště nevolaly Nikdy jsme nebyl zdatný v čekém jazyce, ale to co jsi Ty napsal, to mi trhá oči. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuKaSeK Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 mam internet jak zajistím tu dynamickou ip od upc šlo by to nějak potřebuju to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Dynamickou IP mas standartne nyni, pokud potrebujes pevnou IP, tak napis na UPC pres kontaktni formular www.upc.cz/kontakt Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuKaSeK Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 hele tomusi ty by ses vyznal w www.no-ip.org ? ja potrebuju tu vipna server a nejak se mi ji nedaří sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. ledna 2010 Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 V tom ti nepomuzu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.