Návštěvník Maxicek Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Právě jsem koukal na stránky UPC na programovou nabídku platnou od 1. 1. 2010. V nabídce Starter, kterou mám, jsou nově uvedeny i ČT1 HD, Nova HD a Barrandov HD. Co je na tom pravdy? Jestli jo, tak si hned koupím modul od Licy, páč mám TV Panasonic s kabelovým MPEG-2 i MPEG-4 tunerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 No vypada to, ze to tak bude. Coz je supr, pac sem v prosinci presel na Standard prave kvuli HD programum ... Nastesti sporty (Euro a Nova) v HD tam nejsou a kvuli tem to mam predne, takze zas tak moc litovat nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 V nabídce Starter, kterou mám, jsou nově uvedeny i ČT1 HD, Nova HD a Barrandov HD. Co je na tom pravdy? Ověřeno. Je to pravda. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Ano skutečně ode dne co bylo zařezeno ČT1 HD do nabídky tak byly zařazeny i do nabídky Starter HD kanály konkrétně Barrandov Tv, ČT1 HD a Nova HD Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Maxicek Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Díky za odpovědi, zítra objednám ten modul se spárovanou kartou, abych to stihnul do olympiády. Jen se chci ještě zeptat, jestli pak poplatek za službu Starter zůstane ve výši cca 300 Kč, i když budu mít od UPC dvě karty - aby pak po mně nechtěli šest stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 14. ledna 2010 Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Poplatek je stejný. (cca 300 Kč ) Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 16. ledna 2010 Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Díky za odpovědi, zítra objednám ten modul se spárovanou kartou, abych to stihnul do olympiády. Jen se chci ještě zeptat, jestli pak poplatek za službu Starter zůstane ve výši cca 300 Kč, i když budu mít od UPC dvě karty - aby pak po mně nechtěli šest stovek. U digitální kabelový televize platíš paušální poplatek za byt. Čili poplatek je stejný ať máte 1 kartu a nebo 4 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peatro Odesláno 17. ledna 2010 Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Právě jsem koukal na stránky UPC na programovou nabídku platnou od 1. 1. 2010. V nabídce Starter, kterou mám, jsou nově uvedeny i ČT1 HD, Nova HD a Barrandov HD. Co je na tom pravdy? Jestli jo, tak si hned koupím modul od Licy, páč mám TV Panasonic s kabelovým MPEG-2 i MPEG-4 tunerem. a kvuli toho porizovat UPC? vsak ty 3 kanaly naladis i na dvbt bez karty a ci modulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. ledna 2010 Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Jen s trochu jiným BR: DVB-T CT HD i Nova HD cca 5,5 Mbps + audio 202 kbps DVB-C UPC CT HD 13,5 Mbps + audio 384 + AC3 Nova HD 9,6 Mbps + audio 200 kbps TV Barrandov 9 Mbps + audio 256 kbps + TXT 200 kbps a TV Barrandov HD v DVB-T není Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Maxicek Odesláno 18. ledna 2010 Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Díky za odpovědi. Jen se chci ještě zeptat na jednu věc: Na Panasonic TX-42X10Y jsem ještě předtím, než mi přijde modul, nastavil Finsko a zkusil příjem volných DVB-C programů (tuším UPC, Prima Cool, Nova Cinema, Z1) a zadařilo se. Ale narazil jsem na jiný problém - TV mi pak nechtěla naladit všechny programy v analogu. Setkali jste se s tím? Poradíte? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.