Odesláno 24. ledna 2010 15 let Zdravim, Doma máme 4 televize, na 1 jede DVB-C (Standard) a na 3 zbylých analog (Klasik). 1. Když bych chtěl snížit nabídku DVB-C ze Standard na Starter, zůstane mi na nalogu nabídka Klasik? 2. Když budu na Starteru, jde tam nějak přidat balíček pro děti (Jim Jam, Disney)? Stejně asi Klasik v analogu moc dlouho nevydrží ne, když ho po celý republice vypínají. Díky za odpověď
Odesláno 24. ledna 2010 15 let Zdravim, Doma máme 4 televize, na 1 jede DVB-C (Standard) a na 3 zbylých analog (Klasik). 1. Když bych chtěl snížit nabídku DVB-C ze Standard na Starter, zůstane mi na nalogu nabídka Klasik? 2. Když budu na Starteru, jde tam nějak přidat balíček pro děti (Jim Jam, Disney)? Stejně asi Klasik v analogu moc dlouho nevydrží ne, když ho po celý republice vypínají. Díky za odpověď 1.bývalo to tak,že platilo Starter+Mini,Standart+Klasic,ale máti po snížení na Starter zůstal i klasic+ji dokonce zůstal balíček Music 2.Když si objednáš balíček Relax,dětské programy máš grátis.ale může se stát,že ti to z nějakých důvodů ponechají. ale jak píšeš,stejně analog.nabídku klasic budou průběžně rušit a zustanou tam jenon programy,co můžeš chytat v DVB-T+markíza,stv 1,upc expres a rakušáci nebo poláci nebo němci - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 24. ledna 2010 15 let Teoreticky kdyz si nabidku znizis na Starter, tak by ti meli zrusit analogovy Klasik a nechat tam jen kanaly nabidky Mini, protblem je v tom ze se to muzi udelat rucne zafitrovanim venku v rozvadeci a kdyz to technicky opomenou, tak se muze stat ze to nekumu jede. Upraveno 25. ledna 2010 15 let uživatelem Návštěvník Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. ledna 2010 15 let Taky je možné.že když požádáš o snížení na Starter,tak ti nabídnou raději slevu na Standart a zase budeš mít co řešit
Odesláno 25. ledna 2010 15 let Stále platí v lokalitách kde je ještě Klasik že ten je ke Standardu. Ke Starteru je jen Mini Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. ledna 2010 15 let No jo ja to spatne napsal, samozrejme jsem myslel Starter - opraveno Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.