Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim,

chtěl bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s internetem 1 MB od UPC. Jakej je například rozdíl oproti 10 MB (kromě rychlosti samozřejmě). Jestli jsou vyšší pingy, nebo tento tarif trpí nějakými jinými neduhy.

Rozhoduju se, že uplně odejdu od UPC, kromě internetu. U toho bych chtěl přejít z 10 MB právě na 1 MB. Internet používám jen na brouzdání, občas hraji hry (právě proto dotaz ohledně odezvy). Vím, že rychlost na hraní her stačí, 1 MB jsem měl u UPC před několika lety a vždy vše perfekt.

Díky za odpověď

Odesláno

Písnu to tady: V ceníku mají i internet "zdarma" při objednané kabelové TV o rychlosti 256 kbit. Platí ta nabídka ještě?

Odesláno

Teď jsem se podíval do ceníku a docela jsem se zhrozil. Za snížení na službu UPC internet 1M nebo na UPC internet 256 je účtován poplatek 1008 Kč.

Nevíte, zda lze zřídit služba UPC internet 1M u nového zákazníka? Jako že bych nynější smlouvu zrušil a pak vytvořil novou.

Odesláno

Ten POPLATEK tam byl od počátku co tyto dva nové tarify ( UPC Internet 256 a UPC Internet 1M ) přidali do nabídky.

Nebo zavolat na UPC linku a domluvit si nějakou tu slevu na současný tarif 10M. Viz diskuze http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=2722&start=40

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

Poplatek 1008 Kc je pouze za snizeni sluzby, noveho zakaznika se to netyka.

Lze pripojit i stavajiciho zakaznika formou samoinstalace - pokud ma jiz doma modem, napr. k telefoni sluzbe, aktivacni poplatek je pak 100 Kc.

Pokud zakaznik modem nema, tak ho technik donese a bude to za 300 Kc.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jsem z toho jejich ceníku zmatený. Chápu to tak, že když zruším nyní smlouvu na vše, tak mě odpojej, a pak budu chtít novou smlouvu na 1M internet, tak budu stejně muset platit připojovací poplatek 1,210.08 Kč ? Takže by to šlo obejít tak, že bych nyní zrušil pouze televizi a internet a pak nechal k telefonu přidat 1M internet a pak zrušil telefon? Tím by mi zůstal rovnou i modem a technik by snad ani nemusel chodit. Pak bych poslal jen STB a telefon LICE.

Odesláno

Tezko rict, pocitam ze tento postup asi nikdo moc nepouziva. :wink:

Kazdopadne internet o rychlosti 256/64 kb, je dobry tak na zakladni surfovani a e-mail,

hrani her, sreamovane videa apod. tam uz pojedou ztuha.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague