Odesláno 5. února 2010 15 let Chci si pořídit digitální televizi UPC s nabídkou Standard. Některé programy tam mají v HD. Když si tuto nabídku objednám, půjde mi HD přes setobox zapůjčený od UPC, nebo si musím pořídit svůj? (fullHD televizi mám)
Odesláno 5. února 2010 15 let Ano půjde, ale musíš mít od nich půjčený HD STB, Handan CV-7000. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 5. února 2010 15 let A ten mi půjčí automaticky a zadarmo? Nebo standardně půjčují jiný který HD neumí a za tento si musím připlatit?
Odesláno 5. února 2010 15 let Zadarmo půjčují základní STB CV-5000. HD STB CV-7000 si můžete pronajmout za 150Kč/měs. Co se týče těch HD kanálů, tak ve standardu jsou: ČT HD, Nova HD, Barrandov HD, National Geographic HD, Nova Sport HD, Eurosport HD Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 6. února 2010 15 let Momentálně kvůli velkýmu zájmu asi kvůli olympiádě nejsou HD Boxy k dostání. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. února 2010 15 let LOL? To jako vážně? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 7. února 2010 15 let Vladimirek: To těžko. CV-7000 HD momentálně vyprodán. Smutné, že ti, co nemají tv na CAM modul, mají teď s HD smůlu. Ale pozitivní je, že už asi konečně připravují Kaon, i když zatím info o ceně není. Netušíte někdo, za kolik mají Kaon prodávat? Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 7. února 2010 15 let Jo to by měli...chtěl bych si nahrávat z HBO HD příští měsíc Pacifik, ale asi nebude jak. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.