Odesláno 18. dubna 2010 15 let další renonc s Kaonem je, že při jakémkoliv přepnutí kanálu, posílá Kaon přes HDMI do TV znovu info o rozlišení, tzn. že mi pokaždé TV ukáže info grafiku o rozlišení a číslo AV vstupu ... to je samozřejmě naprosto zbytečné, protože rozlišení zůstává stále stejné a působí to rušivě. To mi nedělá. (TV Sony Bravia)
Odesláno 18. dubna 2010 15 let další renonc s Kaonem je, že při jakémkoliv přepnutí kanálu, posílá Kaon přes HDMI do TV znovu info o rozlišení, tzn. že mi pokaždé TV ukáže info grafiku o rozlišení a číslo AV vstupu ... to je samozřejmě naprosto zbytečné, protože rozlišení zůstává stále stejné a působí to rušivě. To mi nedělá. (TV Sony Bravia) Me jo a taky Sony, ale nejak me to netrapi, protoze mam Kaon jen na zaznam, na sledovani mam modul v tv, ale bylo by pekne kdyby to nedelal
Odesláno 18. dubna 2010 15 let Teď na displeji jsem měl že to nahrává - z EPG z vypnutého stavu. Zapnu to a nic se neděje. Musel jsem to vypnout a znova zapnout a už to naskočilo, ale nahrávka nikde nebyla. V listování v EPG někdy blbne, nezobrazuje se info o pořadu na kterém je nastaven fokus. Zatím to vypadá že to blbne ještě více než Handan 6000
Odesláno 18. dubna 2010 15 let Mam pouze 1 TV a proto se chci zeptat, zda je k necemu dobre mit to propojeno jeste koaxem pres LOOP OUT, pouzivate to nebo je to zbytecne? Stane se nekdy ze vypadne digital ale anolog funguje dale? - potom bych propojeni videl jako ucelne.
Odesláno 18. dubna 2010 15 let Zbytecne to urcite neni, napr. regionalni vysilani CT a Primy v digitalu nebezi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. dubna 2010 15 let Včera naprogramované 2 záznamy hned po sobě. = nenahrál se ani jeden. Zajímavé, ja udělal to same a nahrály se oba +15 minut jako nastavený přídavek u druhého...
Odesláno 19. dubna 2010 15 let Přes HDMI nejde audio?Ptám se proto,že tady někdo řeší připojení zvuku přes redukci scart-cinch. Upraveno 19. dubna 2010 15 let uživatelem Návštěvník 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.