Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Mne se tedy ta listicka objevi at prepinam jakkoli, ale zmizi behem dvou vterin po preladeni na danej kanal. Spis mi vadi, ze to nejde rychleji, ve vysledku je pro mne skoro rychlejsi prepinat pres seznam nebo epg, zvlaste kdyz chci preskocit o vic nez rekneme tri, ctyri kanaly. TV je v tomhle o dost sviznejsi a tusim, ze i handan byl.

to rozhodně byl. Já přepínám taky přes seznam kanálů nebo EPG.

Odesláno
1. Pri oznacovani poradu k nahravani pres EPG, 2x zmackonout tlacitko REC a tam si to nastavit.

Super, diky

k tomu HDMI DVI k čemu přesně to připojujete?

Pripojuji jej k HP LP2465

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ca/en/sm ... 06575.html

Mne se tedy ta listicka objevi at prepinam jakkoli, ale zmizi behem dvou vterin po preladeni na danej kanal. Spis mi vadi, ze to nejde rychleji, ve vysledku je pro mne skoro rychlejsi prepinat pres seznam nebo epg, zvlaste kdyz chci preskocit o vic nez rekneme tri, ctyri kanaly. TV je v tomhle o dost sviznejsi a tusim, ze i handan byl.

souhlasim celkova reakce pri prepinani kanalu nebo prochazeni epg je pomalejsi. Pri prochazeni priblizne trikrat kliknu tlacitkem a pohnu se jen o jedno misto :-(

Odesláno

Ted uz podruhe se me stalo, ze se prehazely srovnane kanaly v mojich oblibenych. Nevim jestli je to tim, ze meni pozice stanic, ale nahoda uz to nebyla. Zatim jediny zpusob, jak preusporadat kanaly dle vlastniho vkusu takto selze z neznamych duvodu.

Odesláno
Ted uz podruhe se me stalo, ze se prehazely srovnane kanaly v mojich oblibenych. Nevim jestli je to tim, ze meni pozice stanic, ale nahoda uz to nebyla. Zatim jediny zpusob, jak preusporadat kanaly dle vlastniho vkusu takto selze z neznamych duvodu.

zdravim, naprosto stejny problem, jiz dvakrat jsem to musel srovnavat.

Odesláno

I mě se to včera samo zpřeházelo a rovnal jsem znovu :-(

Odesláno
I mě se to včera samo zpřeházelo a rovnal jsem znovu :-(

potvrzuji

Odesláno

Tak tohle nechápu, dnes mám nově tento přístroj a editaci(řazení kanálů musel vymyslet nějakej ichtyl! proč nejde seřadit programy jak chci, při 100 kanálech abych měl na stole seznam na papíru!!!! Jako tohle jestli nezmění nový firmware, tak se z toho zblázním, zruším kabel a jdu do satelitu, tohle je naprostá sračka!

Odesláno

Tak si přečti návod, případně předcházející příspěvky,

a vytvoř si oblíbený seznam..

Jinak k satelitu. Teďe snažím nastavit sat od Grundigu a světe divse, taky nejde posunovat programy, jen v seznamu oblíbených. Co k tomu dodat - prostě .....

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Vcera taky zprehazeno v ramci skupiny v oblibenych ...

Papirek pro tyhle ucely uz mam - i kdyz spis kvuli pohodli nastavovani stejnejch cisel na stb i na tv. Ale siknul se. Zmeny nicmene nebyly az tak velky, jak jsem pri kontrole a vraceni zjistil (asi sedm programu ze sta).

Odesláno

Řazení do oblíbených je lepší než na Handanu. Jediné co mě štve, že pokud si dám vyhledat nové kanály, tak se mi oblíbené smažou.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague