Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

To se omlouvám, před chvilkou jsem po hodině práce vše zakabeloval, svázal a uzavřel a nechce se mi zase vše odstavovat a zapojovat :(

Odesláno

Tak to nevadí. Chápu, mě by se taky nechtělo když už to je hotové :-D Nevíte jestli vzadu je aspoň ten YUV- 3x cinch komponentní video výstup?

Odesláno

Ne, ten tam není. Je tam 2x SCART (označeno jako TV a VCR), audio optika (SPDIF), HDMI, RJ-45 (údajně jen pro servisní účely) a USB2.0. Toť vše

Odesláno

Tak to je teda pěkná bída :-(

Odesláno

Další poznatek. HDD asi opravdu běží nepřetržitě (kontinuální nahrávání), protože na nahrávání reaguje okamžitě. A HDD není vůbec slyšet, takže to je OK. Ale zdá se mi, že celý STB fakt docela dost hřeje. Určitě o dost víc než Handan 6000. Takže to chce umístit do volného prostoru, aby mohl větrat ..

Odesláno

Nemuzete to, prosim , nekdo vyfotit (predni pohled + zadni pohled)? Diky

Odesláno

V tom scartu to má předpokládám jen kompozit. Takže aspoň s-video nebo komponent mile není. Nechápu že usb česká republika to musí vždy takto osekat

Odesláno

Tak tady jsou fotky. Zepředu je to stejné, jen je tam označení UPC. Zezadu se mi to nechtělo zase odpojovat, tak je tu fotka z návodu, ta přesně odpovídá.

kaon1b.jpg

kaon2b.jpg

Upraveno uživatelem CiraCira

Odesláno

Ano hdd má běžet a nahrávat! Nepřetržitě. Permanentní timeshift.

Což je výhoda když něco v tv unikne.

Odesláno

to CiraCira:

Diky moc!

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague