Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Chtel jsem videt prave ty "ocesane" audio-video vystupy.

Umoznuje uz nainstalovany firmware razeni programu dle sebe?

Odesláno

Jakou máte kapacitu HDD? Myslel jsem, že 320 GB, ale mám 286,1 GB - je to v pořádku, nebo mi přinesli nějakej aušus? Díky

Odesláno

To Tomus

- No právě, že se finální výrobek liší hlavně o ty audiovýstupy na zadní straně, zepředu je to stejné.

To Janek

- V menu lze vybrat pro SCART buď CVBS nebo RGB

To Chikula

- Je to 320GB, je tam i nálepka na krabici. Ale část disku je zřejmě alokována pro permanentní timeshift

To Dkuchovsky

- Lze vytvořit hafo vlastních skupin a v nich řadit dle libosti

Zatím celkově fakt dobrý, jen se mi několikrát stalo, že EPG ztratil veškerá data, musel jsem EPG zavřít a opět spustit.

Odesláno

Berte na vědomí že 320 GB disk má tak 290 GB- jako ve windows a dalších 10 GB je rezervace na permanentní time shift

Odesláno

Vcera jsem pres web objednal vymenu Handan 7000 za Kaon a dnes prislo na email nasledujici:

V tuto chvíli čekáme na dodání těchto zařízení. Budeme Vás v nejbližším termínu kontaktovat telefonicky ohledně naplánování objednávky.

Takze jsem prvni varku propasl :( No snad rychle naskladni dalsi.

Odesláno

Tak to je pro mě lepší handan 6000. Dík očesaným výstupum to k mému zařízení nepřipojím. :-(

Odesláno
Vcera jsem pres web objednal vymenu Handan 7000 za Kaon a dnes prislo na email nasledujici:

V tuto chvíli čekáme na dodání těchto zařízení. Budeme Vás v nejbližším termínu kontaktovat telefonicky ohledně naplánování objednávky.

Takze jsem prvni varku propasl :( No snad rychle naskladni dalsi.

Zkus to pres telefon - meo by to jit.

Odesláno

Zřejmě se UPC snaží šetřit tak to osekávají jak jen to jde.

USB 2x - využijí to lidé?

Ethernet port - na nic u UPC

Kdyby tam radši nechali ten linkový audio výstup a případně ten YUV výstup.

Spousta lidí má zesilovač bez digi vstupu a linkový výstup je jediná volba. Z HDMI to jde přímo do TV a zvuk nikde. Navíc při aktivaci HDMI to pravděpodobně odpojí audio ze scartu.

Odesláno

CiraCira: HDD nejde slyšet dnes, po týdnu provozu může být hlučnost trochu vyšší. Alespoň co jsem si u PC disků všiml já.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague