Odesláno 19. dubna 2010 14 let Tak asi to nedělá vždy, pro jistotu už neprogramuju 2 pořady po sobě. já každý den nahrávám 2 díly Simpsonů na Prima COOLhned po sobě, ale ještě jsem neměl ani jeden problém. Ovšem před chvílí mi až na počtvrté naskočil KAON
Odesláno 19. dubna 2010 14 let Zvuk přes HDMI jde. Ale pokud chcete zvuk vést do receiveru a tento nemá digitální vstup, tak musíte použít tu scart redukci. Kaon má jen nezbytné minimum konektorů
Odesláno 19. dubna 2010 14 let Zdravim vespolek, dneska mi prisli 2! technici nainstalovat Kaon PVR. Ted na to koukam a zjistl jsem, ze mam cas posunuty o 2 hodiny zpatky. V menu je nastaveni casu zasedly (je nastaveno "manualne" a posun "GMT +0:00). Nevi nekdo co s tim?
Odesláno 20. dubna 2010 14 let Úprava času - přes obnovení továrního nastavení a znovunastevení celého systému. Již zde bylo jednou doporučeno.
Odesláno 20. dubna 2010 14 let Tak vadný přístroj byl vyměněn za nový a začínám znovu od začátku ) Mám dotaz: 1) jakým způsobem provádíte editaci již nahraného pořadu - odmazání začátku a konce, event. vystřižení reklamy apod.? 2) lze nějak uložit program z 60-ti minutové "time shift" oblasti?
Odesláno 20. dubna 2010 14 let Jak se aktivuje ten časový posun? Já když dle návodu dám tlačítko pauza nebo převíjení vzad, tak mi to neudělá vůbec nic. Dělám něco špatně?
Odesláno 20. dubna 2010 14 let To UPC-021 - skutečně se aktivuje stiskem "pauza", obraz se zastaví a objeví se časová osa, kde je možno se šipkou vlevo vrátit zpět. Zaznamenává se posledních 60 minut sledovaného programu. Při změně programu se začne časová osa plnit od začátku. U prvního (vadného) přístroje mi toto též nefungovalo, nefungoval však ani žádný jiný přístup na HDD včetně nahrávání.
Odesláno 20. dubna 2010 14 let Přišel někdo na to, jak seřadit programy podle sebe a ne podle UPC? V menu jsou různé volby, ale přesun stanice např. HBO na pozici 15 jsem nenašel. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.