Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

A ještě jeden dotaz - v návodu není uvedeno, že by měl HDMI-CEC. Takže asi taky nic, co?

Odesláno
chystá se rencenze přístroje někde, kde by někdo okomentoval uživatelské rozhraní, EPG, rychlost přepínání programů, jednoduchost střihu (klasika vystřihování reklam), kvalitu upscale z SD na 1080i ?

Zkusim vecer neco napsat, udelam i nejakou fotku.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Udelal jsem video ukazku z menu Kaonu at mate predstavu jak to vypada.

http://www.upczone.cz/download/KaonKCF-B3001.mpg

A jeste popis toho co vidite:

-prepinani pomoci tlacitek CH+ a -

- stisk tl. sipka nahoru a listovani v EPG, pak tl. i a prohlidka detailu EPG a i technicke info o kanalu.

-menu EPG a nastaveni nahravani

-DVR menu a prehravani zaznamu

-menu nastaveni pristroje

-ukazka nahravani ze dvou kanalu

-DVR menu - slozka MP3 a fotky

Zitra pridam nejake fotky STB a popis toho jak funguje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Díky za video. :D

Odesláno

jj, díky za video . . . ale dá se v EPG skákat po stránkách vpřed a vzad?

Odesláno

Prosím o laskavé sdělení, jestli má testovaný Kaon stále v běhu HDD, nebo jestli se aktivuje jen při nahrávání a přehrávání. Pokud běží stále, jak je hlučný? Také prosím o upřesnění co je možno sledovat na obrazovce, pokud běží nahrávání dvou programů.

Díky za ochotu!

Odesláno

Par fotek Kaona KCF B-3001:

(klikni na ni pro zvetseni)

kaon1m.jpg kaon2m.jpg

kaon3m.jpg kaon4m.jpg

HDD nejenom ze bezi porad, ale porad i nahrava prave sledovany kanal - takzveny permanentni timesift, disk je celkem tichy.

Pokud se nahrava ze dvou muxu soucastne, tak sle sledovat pouze kanaly z techto muxu (je to videt i v tom videu), pritom je mozne prehravat zaznam a take funguje i timeshift.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Tak jsem si slavnostně přinesl z pošty balíček. Rozbalil a připojil a zjistil, že nejde zvuk přes optiku. Vůbec nevím proč. Mám připojen Kaon přes HDMI do TV a opticky do receiveru a nejde to. Starý dobrý Hahan 6000 šel bez problémů.

Dále se objevil problém s internetem. Mám připojeno od zásuvky kabel do rozbočovače. Odtud kabel do mmodemu a kabel do Kaonu. Pokud jede net, není signál na tv. Takže zatím nic moc.

Odesláno

Prepokladam, ze receiver neumi HDMI pass thru (nebo jak se to ...), pac je to imho lepsi zapojeni (kvuli lip-syncu, HDMI-CEC apod.)

Odesláno
Dále se objevil problém s internetem. Mám připojeno od zásuvky kabel do rozbočovače. Odtud kabel do mmodemu a kabel do Kaonu. Pokud jede net, není signál na tv. Takže zatím nic moc.

U Handana ti to nedelalo ?

Vzpominam si ze stejny problem uz se zde jednou resil, zkus si ho dohledat ve foru, jestli se ti to podari.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague