Odesláno 11. května 2010 14 let Nespletl jste se? Handan byl oproti DVB-T opožděný o cca 3 sekundy a cca 6 sekund oproti analogu. Nyní jsem porovnával jen handan s kaonem. Zpoždění samotného settopboxu nemůže být postřehnutelné bez přímého srovnání- tak velké zpoždění by tam nemohlo být
Odesláno 12. května 2010 14 let Prosím info, kolik jste při výměně předcházejících STB za KAON platili ??? Já měnil CV6000 + H7000 za KAON a dle dohody jsem technikovi zaplatil v hotovosti cca 303 Kč. Nyní mám ve vyúčtování položku "Výměna zařízení" za obligátních 302,52 Kč ...
Odesláno 12. května 2010 14 let Prosím info, kolik jste při výměně předcházejících STB za KAON platili ??? Já měnil CV6000 + H7000 za KAON a dle dohody jsem technikovi zaplatil v hotovosti cca 303 Kč. Nyní mám ve vyúčtování položku "Výměna zařízení" za obligátních 302,52 Kč ... Hm, tak to měl technik aspoň na pivo Já to dostal normálně ve vyučtování, technikovi bych nedal ani kačku. Proč taky, většinou jde stejně jen o smluvní firmy atd., které s UPC nemají nic společné... PS. Reklamuj vyučtování
Odesláno 12. května 2010 14 let Dotaz jsem samozřejmě vznesl a čekám na odpověď, nicméně přímá platba technikovi v hotovosti byla normálně ohlášena operátorkou při objednání PVR a když projdu zdejší fórum tak to nebyla žádná výjimka .. Uvidíme.
Odesláno 12. května 2010 14 let Mě na nafakturovali "marný výjezd" . Prý se to srovná v příštím vyúčtování. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 12. května 2010 14 let Tak tak, technikovi nic nedávat. Na nás to taky zkoušeli. Samozřejmě že bez dokladu.
Odesláno 12. května 2010 14 let Dotaz jsem samozřejmě vznesl a čekám na odpověď, nicméně přímá platba technikovi v hotovosti byla normálně ohlášena operátorkou při objednání PVR a když projdu zdejší fórum tak to nebyla žádná výjimka .. Uvidíme. taky jsem se ohradil a bylo mi vysvětleno že částka byla zaúčtována ale pak zas odúčtována. Podívejte se všichni na 1. list napravo na čtvereček stav klienstkého účtu .... tam je dole částka k úhradě a ta by již měla být bez těch 303 kč....naprosto idiotsky napsáno
Odesláno 12. května 2010 14 let Ja mam sice na celkovym vyuctovani o ty tri stovky vic, ale hned vedle je maly tmave modry policko, na kterym je "celkem k uhrade" a to plusminus odpovida normalni sume. Vlastne je mozna o sedesat kacek nizsi.
Odesláno 12. května 2010 14 let Technikovi jsem dal 303,-Kč a ve vyúčtování to bylo uvedeno a dokonce byla platba opravdu o 60,-Kč nižší
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.