Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mimo jiné, Handam má také možnost řazení do oblíbených ...

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

zdravim,to se přeházelo určitě všem.už si rovnám jenom prvních 20,protože se mi to stalo asi popáté.

Mám dotaz, taky se vám zobrazují filmy na novaHD a prima HD často 4:3 ? myslel jsem ,že jenom starší filmy ale často i nové? :(

Odesláno
zdravim,to se přeházelo určitě všem.už si rovnám jenom prvních 20,protože se mi to stalo asi popáté.

Mám dotaz, taky se vám zobrazují filmy na novaHD a prima HD často 4:3 ? myslel jsem ,že jenom starší filmy ale často i nové? :(

ano i některé novější filmy

Odesláno

Jen hadam, ale domnivam se, ze nakoupili kdysi davno tuhle verzi, tak vysilaj prasacky i v HD ... vzpominam, ze jsem v dobe, kdy jsem loni poridil bravii a dorazil mi modul s kartou pro ni, tak jen o par dni pozdeji sel black hawk down ... na nova hd... 4:3 ... trpel jsem jen tezko zvladatelnou touhou za to zabijet, opravdu jsem se na nej v HD tesil (. Nakonec jsem to vypnul a pustil si to o nejakou dobu pozdeji z pc. Pardon za ot (:

Odesláno

Tak po 3 dnech používání mám několik problémů,

1) při začátku nahrávání dle času se mi zařízení již 2x seklo, musel jsem udělat rest 230V

2) řazení kanálů a správa je šílená, pominu li možnost si udělat pár oblíbených, tak jsem nepochopil tuto funkci, proč není přístupná??? Ze 104 kanálů si dělat 10 oblíbených a čekat , že pči přidání multiplexu se to celý smaže...

3) to že vše zůstává na obrazovce je prasárna na entou, člověk aby musel požád dělat dvojhmaty.

4) čeština pomrvené znaky ????? cotoje???? :)

5) a drobnost, co mě hodně štve, ovladač ovládat po tmě je šílené, černé čudlíky, nevim, nejak mi to nejde do ruky, (mam třeba tvixe a ten je má z svítící gumy a pěkně dlouho to vydrží.

6) nemožnost používání usb pro filmy a kopie filmů a nahrávání je úsměvné, když majitelé karet v pc si nahrají co chtějí. (nechápu, proč toto je bloklé)

7) Time shift , je tiu není tu ??? Jak se to ovládá ???

8) při přechodu do MENUa z5 vypadne zvuk

9) nefunkční UTP vstup výstup

Teď co se mi líbí

1) zapne se i televize, nepotřebuji ovladač TV

2) suběktivně bych řekl, že obraz na TV je lepší, než u předchozího HD boxu

Zajímalo by mě, jestli už někde není sw, co využije více voleb a funkcí (verze pro zahraničního operátora atd. , případně, jestli někdo nezkoumal přímo kod)

Odesláno

1) zapne se i televize, nepotřebuji ovladač TV

prosím jak propojeno s tv scart nebo hdmi ???

dík

Odesláno

ja pres HDMI, a ovladac zapne tv pres infra , nahore na ovladaci je primo pro tv sekce tlačítek, zkuste zmačknout TV stanby a mirit na tv :)) ma tv LG

Odesláno

tak tahle to také požívám.

dík

Odesláno

Ovladač si musíte pro svůj typ televizoru nastavit.

Odesláno

2) řazení kanálů a správa je šílená, pominu li možnost si udělat pár oblíbených, tak jsem nepochopil tuto funkci, proč není přístupná??? Ze 104 kanálů si dělat 10 oblíbených a čekat , že pči přidání multiplexu se to celý smaže...

3) to že vše zůstává na obrazovce je prasárna na entou, člověk aby musel požád dělat dvojhmaty.

4) čeština pomrvené znaky ????? cotoje???? :)

7) Time shift , je tiu není tu ??? Jak se to ovládá ???

8) při přechodu do MENUa z5 vypadne zvuk

2 - ja nastavil jednu skupinu oblibenych ... a mam papirek s poradim (hlavne abych mohl sladit poradi na tv i na stb)

3, 4 - souhlasim, a komicky.. (na displeji i v guide je to ok)

7 - staci zmacknout pauzu (a mozna i neco jinyho by fungovalo)

8 - mne vypadne zase obraz ... modra obrazovka, zvuk bezi dal ... nekdy je celomodry menu, nekdy po navratu misto programu

A ad ovladac, to, ze umi ovladat castecne i tv je prijemny, obcas se to hodi, byt bezne pouzivam harmony.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague