Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Dobry den, rad bych se zeptal jek je na tom tento HD PVR s programování nahrávání, je to stejně jednoduché a šikovné jako u handanu 6000?

Dle mého subjektivního dojmu je to ještě jednodušší, protože pro editaci nahrávky (začátek-konec) není třeba opouštět EPG.

Odesláno

U Handanu je moznost nastaveni zacatku nahravky napr. (- 5min) a konce (+ 15) natvrdo v systemovem nastaveni, existuje ta moznost i tady?, jinak dekuji za odpoved.

Odesláno

Když bych ten STB "hacknul", abych mohl kopírovat nahrávky skrze USB do PC, měl bych z toho nějakej problém ?

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
U Handanu je moznost nastaveni zacatku nahravky napr. (- 5min) a konce (+ 15) natvrdo v systemovem nastaveni, existuje ta moznost i tady?, jinak dekuji za odpoved.

Ano existuje.

Kbych ten STB "hacknul", abych mohl kopírovat nahrávky skrze USB do PC, měl bych z toho nějakej problém ?

Asi jen ten, že bys přišel o záruku.

Odesláno

No takhle, já to myslel v případě, že bych si takový STB pronajmul od UPC...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
Když bych ten STB "hacknul", abych mohl kopírovat nahrávky skrze USB do PC, měl bych z toho nějakej problém ?

Problém by mohl nastat v případě poruchy STB a Tvého požadavku na výměnu za nový. Kdyby pak nějaký technik v servisu zjisti Tvou "úpravu", mohli by po tobě asi požadovat náhradu za poškozaný kus - z důvodu Tvého "neodborného" zásahu. Otázkou je, jestli by mohli dokázat, žes ten zásah provedl Ty.

P.S. A návod na to hacknutí by nebyl? :twisted:

Odesláno

By me zajimalo, jak by si to chtel hacknout. :wink:

Jediny zpusob je do STB nahrat firmware, kde kopirovaci omezeni nebude a takovy FW sotva nekde sezenes.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...
Odesláno

takže dnes mi volali z UPC, jelikož jsem zaslal požadavek na Handan 7000, jenže díky tomuto fóru jsem se rovnou operátorky zeptal, zda budou nabízet i jiné HD zařízení. Bez okolků řekla, že od začátku dubna budou nabízet HD STB a HDD (určitě KAON), tudíž jsem objednávku zrušil a počkám si. Btw. říkala, že zatím neví podmínky a cenu...

Odesláno

mě zase psali z FA. Lica že se tyto Kaony nebudou pronajímat, ale pouze prodávat, tak nevím jak to vlastně bude. Kaon bez HDD by mněl stát kolem 4400 kč

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague