Odesláno 9. února 2010 15 let Dneska odpoledne jsem zjistil, že na Eurosportu HD je černá obrazovka. Už cca. hodinu je to pořád stejné. Máte taky ten problém? Lokalita: Praha 7
Odesláno 9. února 2010 15 let V Ostravě máme stejný problém. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 9. února 2010 15 let Litoměřice - také EuroSport HD nefunguje (TV hlásí "zakódovaný kanál") NGC HD, který je na stejném multiplexu, jede bez problémů.
Odesláno 9. února 2010 15 let Teda na jednu stranu jsem "rad", ze to neni jen u me. Kazdopadne doufam, ze to opravej, teda pokud o tom v Jupisi vi.....Ja tam radsi nebudu psat, nemam nejak naladu na ty jejich perly - obnovovaci signal, naladte si znovu STB, posleme Vam technika za 300Kc.....
Odesláno 9. února 2010 15 let Ja tam radsi nebudu psat, nemam nejak naladu na ty jejich perly - obnovovaci signal, naladte si znovu STB, posleme Vam technika za 300Kc..... a ještě zkontrolujte kabely . Teď jsem volala na upc linku a mají tam namluvenou omluvu za výpadek Eurosportu HD v celé ČR. Na nápravě pracují. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 9. února 2010 15 let Díky všem za reakce. Tak teď jen opravdu doufat, že to UPC rychle opraví.
Odesláno 9. února 2010 15 let Už se to rozbehlo ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 9. února 2010 15 let Schválně kolikrát to vypadne během olympiády. Kdo se chce vsadit ? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.