Odesláno 12. února 2010 15 let ČT HD přechází na řádné vysílání ČT HD, kanál České televize (ČT) ve vysokém rozlišení obrazu (HD), plynule přejde z veřejného experimentálního šíření na řádné vysílání. Stane se tak se zahájením Zimních olympijských her 2010 z kanadského Vancouveru v pátek 12. února 2010. Vice na: http://www.parabola.cz/clanky/3826/ct-h ... -vysilani/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. února 2010 15 let ČT HD mi osobně přijde jako snad nejkomplikovanější varianta, kterou mohla Česká televize zvolit. Nevím, jestli je výhrou, že se mi na ČT HD budou po olympiádě střídat jednotlivé programy podle toho, kde bude více HD obsahu. Přece to nebudu pořád kontrolovat a ověřovat, jestli náhodou tento pořad není v HD a není tím pádem vysílán na ČT HD? Byl bych raději, kdyby to nechali jak to je, tj. ČT1 HD s tím, že by se tu rozšiřoval HD obsah. Bylo by to jasné a přehledné. Jen to jen můj názor, tak mě prosím hned nekamenujte
Odesláno 12. února 2010 15 let Neboj, zvykleš si. Dnes jsem někde četl, že na CT2 bude od 5. března několik týdnů seriál BBC "Zázračná planeta" v HD. To znamená, že pátky minimálně odpolede do noci budou na CT HD brány z CT2. Už jsem našel i zdroj: http://www.digizone.cz/tiskove-zpravy/zazracna-planeta-v-hd/
Odesláno 12. února 2010 15 let Tak da se predpokladat, ze to tak casem dopadne. Az prijde druhej HD kanal (doufam, ze CT4). Je to jenom otazka casu (2-3 roky)
Odesláno 13. února 2010 15 let Tak CT HD mi jede, ale nejak ted postradam CT 1 HD... Nenaskakuje mi ani aktualizace. Zrejme budu muset vse preladit rucne, a znovu si to seradit. Mate nekdo v Ostrave stejny problem? Diky.
Odesláno 13. února 2010 15 let Tak je to správně CT1 HD (test) se změnil na CT HD a žádný řádný CT1 HD zaveden nebyl. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 13. února 2010 15 let Přijde mi ironické, že ČT HD má kvalitnější obraz než Eurosport HD, čekal jsem to naopak. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 13. února 2010 15 let Mě se zase zdá obraz lepší u Eurosportu,ale zase u Eurosportu je v poslední době posunutý zvuk oproti obrazu(lahůdka hlavně u tenisu)
Odesláno 13. února 2010 15 let Rozjetí zvuku s obrazem u Eurosportu se mi dneska zdálo docela fatální ... třeba u úvodního ceremoniálu to pár čísel úplně pohřbilo. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 13. února 2010 15 let Teď - Skoky na lyžích. U nás doma i obrazem vede ČT HD před Eurosportem HD.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.