Přejít na obsah

Bzučení repro u TV

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ministr

Zapojili mi UPC Digi TV,všechno funguje dobře,ale hučí mi v repro u televize a dělá to ten set-top-box od UPC,nevíte co s tím,zda to mám reklamovat ? Zkoušel jsem odpojit ten antenní přívod co jde do televize z toho settopboxu a hučí to ještě víc,když odpojím scart,tak je ticho,zkoušel jsem i kvalitní zlacený scart,co tu mám k DVD,ale nic se nezměnilo,pořád to hučí a když si zapnu na TV třeba surround sound,tak to hučí ještě více,je to fakt opruz,tohle jsem nečekal,poradíte jak to vyřešit ? Jinak můj kamarád si nechal také zapojit UPC a má stejný problém,

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2263-bzu%C4%8Den%C3%AD-repro-u-tv/
Sdílet na ostatní stránky

Zkus odpojit anteni privod do STB, pokud to prestane tak je potreba ten oddelovac.

Poskodit TV to nemuze.

Je to zpusobene 50 Hz napetim, ktere prichazi z kabelu UPC a jde pres STB do TV a odtud se vybiji do zeme pres el. privod k televizoru.

Pokud se chytnes konce anteniho privodu a ant. konektoru na STB, tak to asi bude trochu kopat, coz je prave to napeti.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2263-bzu%C4%8Den%C3%AD-repro-u-tv/#findComment-35606
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...