Odesláno 20. února 2010 15 let Kapacita tím pádem činí dle stránek výrobce pevných 125 hodin videa v nonHD (SD) a 50 hodin videa v HD, předtím mne zarazilo pouze slůvko "až", které, jak jsem nyní na tomto fóru zjistil, je poněkud přebytečné Ono to urcite neni pevnych 125/50 hodin, velice totiz zalezi jaky datovy tok ma konkretni vysilana stanice a tam se to muze dost lisit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. února 2010 15 let Kapacita tím pádem činí dle stránek výrobce pevných 125 hodin videa v nonHD (SD) a 50 hodin videa v HD, předtím mne zarazilo pouze slůvko "až", které, jak jsem nyní na tomto fóru zjistil, je poněkud přebytečné A svůj vliv na výslednou velikost má i vlastní komprese, i když nelze měnit její nastavení (LP, SP, EP, XP, FP či jaké zkratky používá Samsung) , tak ne každý obraz (snímek) se ve výsledku zkomprimuje do stejné velikosti. Proto "až".
Odesláno 20. února 2010 15 let A v praxi to tím pádem činí asi kolik hodin? Berme jako příklad třeba sportovní stanici ČT4 SPORT, jak v SD tak v HD. Díky za odpověď.
Odesláno 20. února 2010 15 let Já ti nevím, nejsi technik tak docela chápu, že to nechápeš. Obraz má mnoho proměnlivých a tak přesně to nemůže říci nikdo, není tam zkrátka komprimovaný záznam jako v recordéru co máš doma.
Odesláno 20. února 2010 15 let Ale já to chápu! Zkrátka bych jen rád nějaký příklad, jak je to v praxi. Stačí třeba průměr...
Odesláno 21. února 2010 15 let U SD pocitej tak okolo 2 GB za hodinu a u HD asi 5 GB, ale opravdu zalezi kanal od kanalu, takze jde o to co budes hlavne nahravat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.