Odesláno 3. října 2015 9 let Ještě někomu dneska blbne Nickelodeon? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 3. října 2015 9 let Mně taky.. dokonce to píše Zákodovaný program Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 3. října 2015 9 let Já mám kostky, výpadky obrazu i výpadky zvuku. Myslím, že to je jen nějakej regulérní bordel na trase. Přestože mě na chvíli napadlo, že se třeba konečně začalo něco dít s lokální verzí, která by podle mých posledních informací měla do jednoho roku vzniknout, jelikož jim z těch reklam tečou větší prachy, než čekali... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 28. října 2015 9 let Ovsem to je skandalni! Ocekavam, ze k Vam prijede reditel UPC do 30 minut s omluvou a dortem!
Odesláno 28. října 2015 9 let nejde mi signál Chudák signál. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 28. října 2015 9 let Ovsem to je skandalni! Ocekavam, ze k Vam prijede reditel UPC do 30 minut s omluvou a dortem! a co stím ma upc společného ip-78-108-152-17.klient.poruba.net
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Vážená UPC proč máte neustálé výpadku nového multiplexu týká se to ohledně kanálů Prima Max HD Prima Love HD Telka HD Smíhov HD dopoledne a odpoledne to jede bez problému a příjde k večeru a už to píše není signál děkuji za odpověd
Odesláno 22. listopadu 2015 9 let Proč zase další post od Vás? Vždyť už jste to tady jednou psal. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.