Odesláno 19. července 2017 7 let Autor před 4 hodinami, hupkydupky napsal: Ale jak to děláte, že překopnutý OPTICKÝ kabel dál přenáší data, sice velmi nízkou rychlostí, ale přenáší? To je tím bagrem? Děkuji za reakci, budu usínat s vědomím, že se opět nic nedozvím. Nejspíš byla použita záložní trasa. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. srpna 2017 7 let Opět Brno Galandauerova, po dešti / bouřkách opět klasicky blbne a to už cca 1 rok. Před týdnem tady obcházel technik, měnil nějaké káblíky v rozvaděčích baráku, prej se o tom ví . Jelikož je zde nabídka dvou (možná dokonce tří) dalších operátorů, uděláme už tradá.
Odesláno 7. srpna 2017 7 let Autor Neni nic jednoduzsiho nez zavolat infolinku UPC a nahlasit poruchu, rozhodne nema smysl na nic cekat ze se to samo spravi, i kdyzo tom mozna nejaky technik vi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. srpna 2017 7 let Už nějakou dobu (několik týdnů) mi vypadává zvuk a kostečkuje Nova (SD) v DVB-C. Ostatní kanály jedou normálně. Dělá to tak i někomu jinému? Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 10. srpna 2017 7 let V Žabinách mně to nedělá, všechno je v cajku. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 12. srpna 2017 7 let Nestabilní upload rychlost Brno - Nový Lískovec. Během chvilky to z 20mbps spadne i pod 1mbps na delší dobu a opět zase naopak.
Odesláno 26. srpna 2017 7 let Dnes, Brno-Slatina, po 19-te hodine vypadky internetu, ted uz to nejede vubec, na support se neda dovolat - automat oznami, ze cekaci doba je 5-10 minut, ze je lepsi zavolat az v pondeli, a hovor se prerusi. Tomu rikaji pece o zakazniky, buzeranti? wtf Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 2. září 2017 7 let K memu prispevku vyse si ted po tydnu jeste dovolim doplnit, ze zavadu kupodivu odstranili za mene nez 4 standartni hodiny od nahlaseni. Legracni ovsem je, ze jsem jim to v tu sobotu vecer napsal i na facebook, a tam mi odepsali az v pondeli neco po poledni, jako ze eviduji vypadek sluzeb, a ze na tom pracuji technici. A shodou okolnosti zrovna v te dobe byl dalsi vypadek, takze madam Naďa - UPC, ktera mi odepisovala, evidentne reagovala na aktualni situaci a sobotni vypadek, o kterem jsem jim psal, presla bez povsimnuti. Takze asi tak - o vikendu se clovek nejen ze nedovola, ale kupodivu ani nedopise na FB. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.