Odesláno 2. března 2012 13 let funguje tak napul po vytoceni te to primo spoji ale zmateni operatori ani nevi kam driv skocit ...nejak jim to cele :drunken:
Odesláno 6. března 2012 13 let Okolo poledne jsem pustil počítač. Do 18h nešel internet a stejně tak i kabelová televize, ostatní sousedé měli stejný problém. Jsem z Nymburka, nikde výpadek těchto služeb hlášen nebyl. Nefunkční rozhlasová stanice Dance Rádio. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky.Budu žádat kompenzaci.
Odesláno 13. března 2012 13 let Dneska byl celkový výpadek služeb v Praze 8, který trval několik hodin. Nešla TV ani net. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 12. dubna 2012 13 let Dneska Internet praha 4 štúrova nejel celé odpoledne a výpadek prej nebyl ještě že se stěhujeme mimo UPC na WIFI 10/10
Odesláno 12. dubna 2012 13 let No to bude terno, až si budeš říkat, že dneska jel internet dokonce celé dopoledne
Odesláno 15. července 2012 12 let hoj, nema nekdo v brne (zabovresky) posledni tyden problem s UPC pls? internet me jede silene pomalu, web se skoro nenacte, a na TV se rozpadava obraz do cernych kosticek az uplne vypadne. upc uz jsem kontaktoval, ale zatim nic. diky za info.
Odesláno 15. července 2012 12 let Autor Jak nic ? Zkoukni signal na modemu, zkontroluj kabely a pripadne si objednej navstevu technika UPC. viewtopic.php?f=10&t=3852&p=55789&hilit=winmtr#p55789 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. července 2012 12 let zatim nic protoze jsem jim dal vedet teprv v patek, tak pocitam ze pres vikend nefunguji. ping mam v poho, i tracert, pro seznam <15ms, ale rychlost je hodne pomala, nekdy me to ukazuje upload i pod 50kbit, a telka nahodne taky pada. pockam jestli se ozvou tedka behem tydne, spis me zajimalo jestli je to problem u me nebo je to vetsi.
Odesláno 16. července 2012 12 let hoj, tak jsem problem konzultoval se znamym ktery bydli o par ulic dal a ma stejne technicke problemy jako ja, takze je to asi nejaka plosna zavada v brne. odpoved z UPC byla takova jaka jsem cekal, pry je to mym pocitacem, protoze jejich mereni ukazuje ze vsechny parametry jsou v norme. na potlame
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.