Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

funguje tak napul po vytoceni te to primo spoji ale zmateni operatori ani nevi kam driv skocit ...nejak jim to cele :drunken:

Odesláno

Okolo poledne jsem pustil počítač. Do 18h nešel internet a stejně tak i kabelová televize, ostatní sousedé měli stejný problém. Jsem z Nymburka, nikde výpadek těchto služeb hlášen nebyl.

Nefunkční rozhlasová stanice Dance Rádio. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky.
Budu žádat kompenzaci.
Odesláno

Dneska byl celkový výpadek služeb v Praze 8, který trval několik hodin. Nešla TV ani net.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

vypadky budou pribivat prechod na ipv6

• po 5 týdnech...
Odesláno

Dneska Internet praha 4 štúrova nejel celé odpoledne a výpadek prej nebyl

ještě že se stěhujeme mimo UPC na WIFI 10/10 :lol:

Odesláno

No to bude terno, až si budeš říkat, že dneska jel internet dokonce celé dopoledne :D

• po měsících...
Odesláno

hoj, nema nekdo v brne (zabovresky) posledni tyden problem s UPC pls? internet me jede silene pomalu, web se skoro nenacte, a na TV se rozpadava obraz do cernych kosticek az uplne vypadne. upc uz jsem kontaktoval, ale zatim nic. diky za info.

Odesláno

zatim nic protoze jsem jim dal vedet teprv v patek, tak pocitam ze pres vikend nefunguji. ping mam v poho, i tracert, pro seznam <15ms, ale rychlost je hodne pomala, nekdy me to ukazuje upload i pod 50kbit, a telka nahodne taky pada.

pockam jestli se ozvou tedka behem tydne, spis me zajimalo jestli je to problem u me nebo je to vetsi.

Odesláno

hoj, tak jsem problem konzultoval se znamym ktery bydli o par ulic dal a ma stejne technicke problemy jako ja, takze je to asi nejaka plosna zavada v brne. odpoved z UPC byla takova jaka jsem cekal, pry je to mym pocitacem, protoze jejich mereni ukazuje ze vsechny parametry jsou v norme. na potlame :-(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague