Odesláno 25. července 2012 12 let Zabavna je stranka vypadku kde je uvedeno ze nejsou zadne. Ja bych je prastil.
Odesláno 25. července 2012 12 let Taky jsem se smál. Ať ty žádné výpadky ukážou mému serveru a jeho monitoringu.
Odesláno 25. července 2012 12 let Tak DNS servery od UPC už chvílema odpovídají...tak že by se to začalo probouzet? Co se týká kompenzací...pokud už nějaké budou (samozřejmě jen pro ty, co se ozvou), tak to bude poměrná část doby, kterou to nešlo...takže cca 1/300 měsíce, takže řádově tak koruna, dvě, tři...
Odesláno 25. července 2012 12 let Jsou to sikulove... Jejich nekonecne "restartujte modem" je skutecne radou nad zlato... S panem jednatelem uz jsem si vymenil nejeden dopis a nyni kalich konecne pretekl.
Odesláno 25. července 2012 12 let Zabavna je stranka vypadku kde je uvedeno ze nejsou zadne. Ja bych je prastil. Já bych byl radši, kdyby to šli rychle opravit, než aby si hráli s nějakými stránkami a napsali tam, že to nefunguje, což si stejně většina lidí nepřečte, když je net mimo provoz...
Odesláno 25. července 2012 12 let Tak DNS servery od UPC už chvílema odpovídají...tak že by se to začalo probouzet? Co se týká kompenzací...pokud už nějaké budou (samozřejmě jen pro ty, co se ozvou), tak to bude poměrná část doby, kterou to nešlo...takže cca 1/300 měsíce, takže řádově tak koruna, dvě, tři... Náhrada se dá tuším žádat až v případě, kdy to UPC neopraví do 2 pracovních dnů, ale posílat jim doporučený dopis za 26Kč a následně čekat na vrácení těch pár korun, to je skutečně terno
Odesláno 25. července 2012 12 let Zpráva od UPC: Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC Vtipálci
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.