Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim,

chci se zeptat lidi, co maj kartu v kompu a prijimaj HD programy, jestli netusite, jakej je rozdil ve vysilani HBO HD oproti jinym HD programum (CT HD, Eurosport HD atd.). Mam kartu ATI (5450) a vsechny HD kanaly jedou v pohode, jenom HBO HD se jakoby cuka (vzdy cca jednou za 2s to tak jako popobehne, krasne je to videt na titulcich na konci filmu, ktere proste cukaji). Mel jsem pucenou i nVidii a ta to zvladala prehrat v pohode, nicmene obraz stal za prd (vyblity, zamlzeny, divny barvy) a i deinterlacing nic moc oproti ATI (oboje samozrejme pres hardwareovou akceleraci DXVA). Tak jestli nekdo umi vytahnout nejaky informace o vysilanym streamu a muze je treba porovnat s ostatnima kanalama, dejte vedet, dik.

Odesláno

Aby bylo jasny o co jde: muzete nekdo (kdo mate windows 7) zkusit prehrat nasledujici soubor? Vlastne staci ten HBO-choppy.wtv z adresy http://shrap.net/video/

Bezi ty titulky plynule nebo se cukaj? Co mate za grafiku? Diky.

Odesláno
Aby bylo jasny o co jde: muzete nekdo (kdo mate windows 7) zkusit prehrat nasledujici soubor? Vlastne staci ten HBO-choppy.wtv z adresy http://shrap.net/video/

Bezi ty titulky plynule nebo se cukaj? Co mate za grafiku? Diky.

ATI 4870, win 7 - ano, tilulky cukaji, cca tak po vterine jakoby poskoci nahoru a dolu...

Odesláno

Diky, ted jeste potrebuju nekoho s nVidi aby mi potvrdil, ze se to necuka :) Jinak by mohla bejt ta chyba taky v nahravce (coz si ale nemyslim)

Odesláno

s intel grafikou to poskakuje taky

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

no zkusil sem to prehrat pres ffdshow a jede to normalne!!! Takze je to problem DXVA u ATI (a zrejme i Intelu). No kazdopadne diky vsem zucastnenym, nak uz to poresim ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mam nVidii a cuka se mi to taky ;-)

Odesláno

nVidie je dost sirokej pojem, zkus byt specifictejsi ;)

Odesláno

Zkusil jsem ten .ts soubor a jede mi to plynule. Ani to nekostičkuje, jak si říkal jinde - jen jednou a to se může stát, je to normální. Mám Nvidii 8800GTX.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

ATI HD 4850...vše jede ok, jen co jsem si všiml, tak zvuj jde o necelou sekundu pozadu

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague