Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Několik posledních týdnů zaznamenávám značný pokles hlasitosti u ČR2 oproti ostatním frekvencím. Dnes dokonce dochází k výraznému pulsování (zesílení a zeslabení) v nepravidelných, ale dosti častých intervalech. Týká se to pouze této stanice a pouze při poslechu radiem t.j. analogu. Při poslechu digitálního signálu (přes WMC), ani streamu se to neprojevuje. Zajímalo by mne, zda to zaznamenal někdo i v jiné lokalitě.

Odesláno

Jaká je to frekvence FM? Jediné analogové rádio (na kabelu) zabavila dcera a asi ji nemá v předvolbách.

Odesláno

FM 92,00

Odesláno

Právě jsem to zkoušel a stále to zeslabení oproti ostatním programům trvá. Lokalita Teplice - Řetenice. Kontroluje to vůbec někdo ? Asi před měsícem byl výpadek programů Valc, ale po několika dnech to naběhlo. Nevím zda výpadek zavinil dodavatel programu či UPC.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Já to taky chtěl zkusit, ale neuvědomil jsem si jiný zádrhel.

Sokolov nejsou Teplice a v analogu máme "každý" jiná rádia.

Najdu svůj starý frekvenční plán a zkusím to ještě jednou.

Odesláno

Mam tu nejaky starsi frekvencni plan pro Sokolov, ale nevim jestli je jeste aktualni:

download/frekvence_sokolov-radia.htm

Pokud nenastane nejaky problem, tak snad pristi tyden budu mit k dispozici aktualni frekvencni plany pro vsechny lokality,

pak je zde vystavim.

Jinak v brne jede CRo 2 bezproblemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsíci...
Odesláno

JIž třetí den nefungují analogová rádia Valc . Výpadky jsou jak pozoruji téměř každé 2-3 měsíce.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Teplice
Odesláno

Tak udajne je zavada u provozovatele radii Valc, takze to bude chtit asi chvily trpelivost,

jinak v Brne radia Valc jedou.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tomusi, díky za info.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague