Odesláno 14. března 2010 15 let Ahoj prosím o radu, v podmíněném přístupu Conax mam nastavené "Věkové omezení = Nevhodné do 18 let". Chci věkové omezení i požadavek na PIN např. u programu Spice zrušit. Ale omylem jsem změnil tovární PIN 1234 na jiný, který jsem zapomněl. A asi kvůli tomu nemam přistup na Spice - chce to PIN (mam nabídku Standard a myslím si, že v ní je tenhle program dostupný). Neexistuje nějaký Master PIN nebo jiný způsob, který se dá mnou zadaný PIN zrušit a vrátit se zpátky k 1234? Zkoušel jsem v "Systémových informacích" dle rady z UPC linky zadat "Tovární nastavení" - žádná změna. Uvažuju o změně připojení TV z STB na Conax modul. Vyřeší přechod na modul a párování nové karty zároveň i tenhle problém? Díky
Odesláno 14. března 2010 15 let važuju o změně připojení TV z STB na Conax modul. Vyřeší přechod na modul a párování nové karty zároveň i tenhle problém? Díky U nove karty bude PIN vychozi kod 1234, ale problem u stare karty to nevyresi, zkusim se ti na ten pin to poptat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. března 2010 15 let Takze zadny master PIN kod pry neexistuje, pri ztrate pinu je nutne zavolat nebo napsat na infolinku a oni vam na dalku vyresetuji vas stavajici PIN kod. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.