Přejít na obsah

Za kolik ho bude UPC pronajímat? 27 hlasů

1. 1. Za kolik ho bude UPC pronajímat?

• Zdarma
      1
    • Za stejnou cenu jako stávající DVR nebo HD Box
      17
    • cca 250Kč
      8
    • Více než 300Kč
      1

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Jelikož se blíží ta doba kdy by konečně měl být dostupný (snad) tento box zajímal by mě váš odhad na cenu pronájmu tohoto boxu.

Zkuste uvést i důvod proč si to myslíte.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tipuju 199Kč nebo 249Kč... víc určitě ne.. A proč? Důvod je prostý - je to novinka a umí toho více než předchozí modely, musí bejt malinko dražší a vyniknout.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
  • Autor

Jen pro připomenutí :)

Obyč STB stojí 91Kč měsíčně

DVR a HD stojí 151Kč měsíčně

Tzn. že měsíční pronájem byl cca takový aby se zařízení za 2 roky splatilo.

Takže podle vzorce by to vycházelo na nějakých 400Kč měsíčně :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Tak si 400 si ho muzou strcit do.... skrine. :wink: Vic nez 200 bych nedal.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

osobně bych do 250 určitě obětoval...

Odesláno
  • Autor

Koukám že drtivá většina lidí je optimisticky laděná a očekává že pronájem PVR HD bude stejný jako za HD nebo DVR 8)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno
Koukám že drtivá většina lidí je optimisticky laděná a očekává že pronájem PVR HD bude stejný jako za HD nebo DVR 8)

no a tvůj názor?

Odesláno

Já bych řekl, že většina je realisticky laděná. Optimistické by bylo, kdyby očekávali, že jej UPC bude nabízet zdarma. :D A pesimisticky od 250 Kč výše. :wink:

Odesláno

Hlasoval jsem pro stejný poplatek jako u stávajícího HD STB z důvodů:

1. Neodzkoušený produkt v praxi = budou se na něm pravděpodobně projevovat stejné nebo podobné neduhy jako u ostatních kabelových STB

2. Měla by to být pozitivní politika UPC vůči svým stálým zákazníkům = jde nám o to, abychom si vás u našich služeb udrželi (t.j. lepší služba než nabízí konkurence)

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • tři
  • Lobeček
Odesláno
  • Autor

no a tvůj názor?

Mů názor byl 200-250Kč.

A proč? Je to novější zařízení s větším HDD a umí toho mnohem víc.

Já bych řekl, že většina je realisticky laděná. Optimistické by bylo, kdyby očekávali, že jej UPC bude nabízet zdarma.:D A pesimisticky od 250 Kč výše. :wink:

Kdyby se očekávalo že je bude dávat zdarma spíš bych to považoval za bláznovství. :D A Cena 200-250 je podle mě reálná.

Hlasoval jsem pro stejný poplatek jako u stávajícího HD STB z důvodů:

1. Neodzkoušený produkt v praxi = budou se na něm pravděpodobně projevovat stejné nebo podobné neduhy jako u ostatních kabelových STB

2. Měla by to být pozitivní politika UPC vůči svým stálým zákazníkům = jde nám o to, abychom si vás u našich služeb udrželi (t.j. lepší služba než nabízí konkurence)

ad1 To je ale bohužel fakt a testují se už dost dlouho aby všechny velké neduhy byly pryč. Jak dlouho jsou na trhu (českém) handany a že spol. Handan vychází Lice vstříc jak to jen jde a že stále nejsou "dokonalé".

ad2 K tomu asi nemám moc co říct. Určitě by to byl správný postoj. Ale co udělají se starými boxy? A přeci jen UPC je firma které jde ve vsledku i o zisk. Takže těžko bude dávat něco pod cenou.

Je to všechno spíše námět k diskuzi :) Já se to vše snažím brát tak abych se vyvaroval všech subjektivních pocitů a bral to realisticky a racionálně.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague