Návštěvník m1cr0n Odesláno 17. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Mam nově Android 7.1.1 "problém s ověřením", testovaný všechny možnosti.... PEAP MSCHAPV2 Certifikát LGI root ca jméno a heslo ok..... Zkoušel sem i bez MSchap... bez certifikátu a pořád hláška "problém s ověřením" Fungovalo to dobře s androidem 4.3 nebo 4.42 ale mam pocit že už ani ten nefachá.... Wi-Free je napikaču. Zajímavý je to, že na androidech 7.1.1 nejde v UPC Wi-Free potvrdit heslo bez certifikátu.... pak sem dal certifikát, heslo to vzalo ale hlásilo to "Internet není k dispozici"??? Pak sem zkoušel vše možný.... ale nic, jen místo "net není k dispozici" mě to vykopne "problém s ověřením" a od tý doby se nepřipojej na wi free ani androidi starší :-) Ten certifikát se asi nemá moc rád s androidama 7.1.1 mam ten pocit.... chtělo by to asi novej. změna hesla nic nepřinesla... Rád bych aby to fachalo... je to lepší např. v hospodě, kde nejste na stejný wifi jako všichni... ale máte supr signál od přátel UPC, nebo v autě někde na sídlišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Já mám na mém telefonu Sony, Android 6.0.1 a Wi-free funguje, bez certifikátu, Chystám update na Android 7.1.1, tak pak dám vědět, ale i ten už bude mít brzy skoro 3 roky od vydání, takže na případný update certifikátu jak říkáš, by UPC mělo času víc než dost. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 18. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Android 7 se tak nějak nepovedl, ale 8 už ano a tam není problém s Wi-free žádný, stejně jako u Androidu 9. A co se týká těch hospod, tak si to snad pamatuji dobře, že max. počet na jedno Wi-free je 5 uživatelů, takže pokud se chce připojit šestý a výše, tak má smůlu. Nicméně ona ta WiFi je vlastně pořád stejná, jestli ta hospodská pod UPC nebo Wi-free je šumák, akorát u té hospodské není omezení počtem zařízení (vlastně je, ale ve stovkách, což jakoby nebylo). Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník m1cr0n Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 (upraveno) Android 7.1.1 se velmi poved 🙂 Fachá na něm ivysílání a ct24 špičkově... na starých 4.3 4.42 atd to zgeblo. Problém je u UPC!!!! ne v androidu, No vyzkoušim to ještě na starým tabletu, tam wi-free fachalo než sem přešel na mobil z 4.3 na 7.7.1 .... Ale zkoušel sem chytnout v autě před pár dny asi 20 minut, až se mi zpotily okna jak sem byl nasranej.... ne ani prd... nepřipojí se to. O množství zařízení to neni, měnil sem lokality.... blbost, dokokonce sem si vypnul svoje starší přístroje doma, aby neměl záznam muj upc o nich- restart, check online v nastavení modemu Compal, jestli tam neni nějaká blokace... neni.... nepřipojej se i na mojí upc, když modem upc nemá jejich původní data... celý se to wi free potentononc. Připojej se krásně jen bez wi free. Dokonce sem zkusil změnit heslo, moh sem mít 5 zařízení možná?, tak a už nefachá žádný a nikde 🙂 Bad Bad. UPC/ Vodafone by měl vydat nový certifikáty, nebo fix.... Kdysi totiž dááávno v létě sem to zkoušel u bráchy doma, to sem měl starej foun a připojil sem se k někomu na wi-free, bráchovi blbla síť... dal sem mu mý údaje, ale nepřipojil se.... měl totiž 7.1.1 taky! Nepustí to 7.1.1 do upc a celý se to pak pojebe. Já potřebuju aby fachal 7.1.1, už sem se zabydlel.... a nemá to chybu, až na UPC Wi-FREE.... řešení je podle mě upravenej certifikát, ne ten oldschool.... z dob androidů 3. a 4. Upraveno 21. listopadu 2019 uživatelem m1cr0n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Android 8 a 9 žádný certifikát nechce, takže není co řešit. Verze 7 je prostě za zenitem a lepší už to nebude :P Jinak na svůj modem se s Wi-free nepřipojíš, to je marná snaha zkoušet. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník m1cr0n Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 (upraveno) před 28 minutami, m1cr0n napsal: Android 7.1.1 se velmi poved 🙂 Fachá na něm ivysílání a ct24 špičkově... na starých 4.3 4.42 atd to zgeblo. Problém je u UPC!!!! ne v androidu, No vyzkoušim to ještě na starým tabletu, tam wi-free fachalo než sem přešel na mobil z 4.3 na 7.7.1 .... Ale zkoušel sem chytnout v autě před pár dny asi 20 minut, až se mi zpotily okna jak sem byl nasranej.... ne ani prd... nepřipojí se to. O množství zařízení to neni, měnil sem lokality.... blbost, dokokonce sem si vypnul svoje starší přístroje doma, aby neměl záznam muj upc o nich- restart, check online v nastavení modemu Compal, jestli tam neni nějaká blokace... neni.... nepřipojej se i na mojí upc, když modem upc nemá jejich původní data... celý se to wi free potentononc. Připojej se krásně jen bez wi free. Dokonce sem zkusil změnit heslo, moh sem mít 5 zařízení možná?, tak a už nefachá žádný a nikde 🙂 Bad Bad. UPC/ Vodafone by měl vydat nový certifikáty, nebo fix.... Kdysi totiž dááávno v létě sem to zkoušel u bráchy doma, to sem měl starej foun a připojil sem se k někomu na wi-free, bráchovi blbla síť... dal sem mu mý údaje, ale nepřipojil se.... měl totiž 7.1.1 taky! Nepustí to 7.1.1 do upc a celý se to pak pojebe. Já potřebuju aby fachal 7.1.1, už sem se zabydlel.... a nemá to chybu, až na UPC Wi-FREE.... řešení je podle mě upravenej certifikát, ne ten oldschool.... z dob androidů 3. a 4. Adolf.Shitler> špatně jsi to pochopil, nejde o to připojovat se k wi free hospodský, ale k wi free toho, kdo bydlí nad hospodou :-) Ten nemá s hospodou co dělat :-) Ale má každopádně lepší signál, kvalitu a rychlost :-) pro mě 🙂 navíc nemusim se ptát obsluhy na heslo... to mě nebaví... Upraveno 21. listopadu 2019 uživatelem m1cr0n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Hele, půjč si někde foun s Androidem 8 nebo 9, certifikát neřeš a zkus se připojit. Jestli to půjde, jakože ano, pak je to jasný :) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník m1cr0n Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 (upraveno) To je hezká rada, ale já nechci používat 8 a 9 který jedou stejně jako 4.3 .4.42... chci mít 7.1.1..... co bych z toho měl? Já potřebuju aby to fachalo i na 7.1.1 nehodlám si kupovat jinej foun, to fakt ne 🙂 Sony Z5 compact novej mi bude stačit dloooouho 🙂 těžko mu někdo dá firmware novější... To samý Sony XZ1 compact.... Problém neni android, problém je že na UPC dávno zaspali.... a ještě se neprobudili... a vodafone, tak ten ví už ultra prdlajs, i když sem i zákazník vodafonu- před cooperací... respektive sem ještě původní oskar 🙂 Upraveno 21. listopadu 2019 uživatelem m1cr0n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Nechci Widle 10, stačí mně XP. Ale už tam spousta softu nefachá. Že bych napsal do Microsoftu, aby hodil W10 k ledu a vrhl se zpátky na podporu W XP? Asi sotva. Doba jde prostě dopředu a nikdo s tím nic nenadělá. To stejný u Androidu. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Já mám také Sony Z5 Compact a s Androidem 6 a Wifree funguje, až udělám za pár dní update na 7.1.1 dám ti vědět jak se to chová, když bude problém, vrátím tam zpět šestku. A Sony XZ1 Compact jestli se nepletu má Android 9, ale tím to končí, pač Sony své founy podporuje 2 roky. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.