Odesláno 22. října 2018 6 let Dnes po spuštění počítače na mě vyskočilo okno s žádostí o heslo do modemu. Spustil jsem volbu Odstranit potíže, ale nepomohlo to, k internetu jsem se nepřipojil. Restartoval jsem modem, pak připojení proběhlo. Mám PC připojený kabelem, do nastavení modemu jsem nikdy nelezl, když mi modem v létě měnili, tak mi říkali, že nic nastavovat nemusím, vše poběží stejně jako před výměnou. Co to má znamenat, je někde problém nebo se jen modem na chvíli zbláznil ? Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 22. října 2018 6 let Mohla to být náhoda. Možná chvilku nešel net. V každém případě je vhodné si modem přeheslovat. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 22. října 2018 6 let Mám internet od UPC už 9 let, modemy jsem měl Motorolu, UBEE a teď Compal. Nikdy to po mně heslo nechtělo, Compal má heslo 12 znakové, malá a velká písmena a čísla, to snad je dost bezpečné, tak proč měnit ? Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 23. října 2018 6 let Z toho důvodu, že přednastavená/defaultní hesla jsou vždy bezpečnostní problém. Ale je to každého volba. Jak dlouho máš internet od poskytovatele, nebo kolik má původní heslo znaků, je v tomto případě irelevantní. Že chtěl modem po někom heslo po pokusu o otevření webových stránek jsem už zažil. V okamžiku, kdy byl nějaký výpadek na té lince. Pravda, bylo to na xDSL lince a xDSL modemu. Upraveno 23. října 2018 6 let uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 26. října 2018 6 let Jde nejak nastavit heslo jake chci a ne podle jejich pravidel? Upraveno 26. října 2018 6 let uživatelem evlo2
Odesláno 26. října 2018 6 let strana 18 https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/navody/internet/Compal_CH7465LG.pdf Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 26. října 2018 6 let evlo: můžeš si přeheslovat vstup do modemu. Můžeš si i kompletně přejmenovat a přeheslovat WiFi. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 26. října 2018 6 let Ok, tak to beru tak, ze to proste nejde. Ale tak zkusil jsem to, ze bych mel misto dvou krabicek jednu, nevadi, vratim, koupim nejakou tu hruzu s externimi antenami, co se da delat, radeji at je to hnusne, ale ne takto silene omezene. Upraveno 26. října 2018 6 let uživatelem evlo2
Odesláno 26. října 2018 6 let Jde to. Nekde tady na foru kdosi ukazoval navod, jak s pomoci vyvojarskych nastroju (treba v Chrome) ojebat ten JavaScript, ktery kontroluje heslo, a nastavit si heslo podle sveho. Presny odkaz ti bohuzel nedam, musis hledat.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.