Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Psal jsem to vedle - nemáš nakonec základní problém s linkou? Na přívodu do modemu? 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

A jaky by to mohl byt problem, kdyz jeste hodinu predtim, nez jsem to zapojil, mi na tech samych kabelech, co ted zkousim, jel ten Technicolor?

Odesláno

To je prave to divne.. Compal sa musi chytit minimalne na rovnakych kanaloch ako Technicolor, ak je aktivny v systeme.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Tak jak mi to neslo u me doma, tak jsem ten Compal vzal (i s tim kabelem, se kterym to neslo u me), pichnul jsem to zpatky u cloveka, odkud jsem to puvodne vzal a do par minut se chytil, 24 download kanalu, 6 upload. Tak to zkusim takhle jeste jednou vzit k sobe a pak to vzdavam, pripadne zkusim cinknout na technickou podporu. Jedine ze by to fakt byli schopni nejak limitovat, anebo je problem u me v krabci, ktery se ale z nejakeho zahadneho duvodu projevuje jen s Compalem a na Technicoloru ne...

Odesláno

Možná hloupá otázka ale zapojuješ ten modem doma do správného konektoru na zásuvce UPC, tedy do zdířky data?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@tomus Ano prosim 🙂

Odesláno

Možná ještě hloupější otázka, ale je ten modem u UPC přiřazen k vašim službám? Připadá mi, že asi ne, když stále "funguje" jinde a doma je stále funkční Technicolor.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Nevim, co se skryva za tim 'prirazen'. Nicmene jsem ten pokus s Compalem vzdal, zapojil zpatky Technicilor a ani ten uz nejede, stejne symptomy. Cili problem asi opravdu bude nekde jinde u me, i kdyz to nedava zadny smysl, protoze vcera jel.

Kazdopadne v tomto vlaknu uz to dal resit nebudu. Diky 😉

Odesláno
před 1 hodinou, hpfunny napsal:

Možná ještě hloupější otázka, ale je ten modem u UPC přiřazen k vašim službám? Připadá mi, že asi ne, když stále "funguje" jinde a doma je stále funkční Technicolor.

Tohle by na funkci neměl mít žádný vliv, je celkem jedno kde je ten modem zapojený.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
před 3 hodinami, 1grdecoca napsal:

Kazdopadne v tomto vlaknu uz to dal resit nebudu.

Skoda, konecne misto reseni samych ptakovin zase jednou celkem zajimavy problem...
No, aspon kdyztak dej vedet vysledek, pokud k nejakemu dojdes.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague