Odesláno 3. října 2020 4 roky Psal jsem to vedle - nemáš nakonec základní problém s linkou? Na přívodu do modemu? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 3. října 2020 4 roky A jaky by to mohl byt problem, kdyz jeste hodinu predtim, nez jsem to zapojil, mi na tech samych kabelech, co ted zkousim, jel ten Technicolor?
Odesláno 3. října 2020 4 roky To je prave to divne.. Compal sa musi chytit minimalne na rovnakych kanaloch ako Technicolor, ak je aktivny v systeme. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 4. října 2020 4 roky Tak jak mi to neslo u me doma, tak jsem ten Compal vzal (i s tim kabelem, se kterym to neslo u me), pichnul jsem to zpatky u cloveka, odkud jsem to puvodne vzal a do par minut se chytil, 24 download kanalu, 6 upload. Tak to zkusim takhle jeste jednou vzit k sobe a pak to vzdavam, pripadne zkusim cinknout na technickou podporu. Jedine ze by to fakt byli schopni nejak limitovat, anebo je problem u me v krabci, ktery se ale z nejakeho zahadneho duvodu projevuje jen s Compalem a na Technicoloru ne...
Odesláno 4. října 2020 4 roky Možná hloupá otázka ale zapojuješ ten modem doma do správného konektoru na zásuvce UPC, tedy do zdířky data? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. října 2020 4 roky Možná ještě hloupější otázka, ale je ten modem u UPC přiřazen k vašim službám? Připadá mi, že asi ne, když stále "funguje" jinde a doma je stále funkční Technicolor. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 4. října 2020 4 roky Nevim, co se skryva za tim 'prirazen'. Nicmene jsem ten pokus s Compalem vzdal, zapojil zpatky Technicilor a ani ten uz nejede, stejne symptomy. Cili problem asi opravdu bude nekde jinde u me, i kdyz to nedava zadny smysl, protoze vcera jel. Kazdopadne v tomto vlaknu uz to dal resit nebudu. Diky 😉
Odesláno 4. října 2020 4 roky před 1 hodinou, hpfunny napsal: Možná ještě hloupější otázka, ale je ten modem u UPC přiřazen k vašim službám? Připadá mi, že asi ne, když stále "funguje" jinde a doma je stále funkční Technicolor. Tohle by na funkci neměl mít žádný vliv, je celkem jedno kde je ten modem zapojený. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. října 2020 4 roky před 3 hodinami, 1grdecoca napsal: Kazdopadne v tomto vlaknu uz to dal resit nebudu. Skoda, konecne misto reseni samych ptakovin zase jednou celkem zajimavy problem... No, aspon kdyztak dej vedet vysledek, pokud k nejakemu dojdes.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.