Odesláno 22. října 2016 8 let Tak, po krátkém studiu specifikací WiFi na Wikipedii jsem se dozvěděl, že připojení IEEE 802.11n má být schopno rychlosti 600MBit/s a standart ac až 1000MBit/s. https://cs.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 Kde tedy soudruzi udělali tu chybu, že to tak neběhá? Změřil jsem rychlost připojení mé TV- Panasonic 65CX700 (IEEE 802.11n na 5Ghz) přes integrovaný prohlížeč Mozilla na speedtest.net, a ač Compal uvádí 300MB spojení, (internet mám 200MB) naměřilo mi to 77,4MB. Vždyť to je třetina "slibované" rychlosti a jak jsem psal v příspěvku výše, po kabelu je to dokonce sedmina rychlosti (!) možného připojení mezi PC a dalším zařízením v domácí síti přes Compal (vynecháme-li internet). To ty komponenty při testování v laboratořích chladí tekutým dusíkem aby dosáhli co nejlepších výsledků a pak to prodávali za klíčové vlastnosti? Vždyť je to stejná duchařina, jako naladit před 40 lety druhý program ČST s 300 ohmovým placatým černým kabelem na TV, která měla už 75 ohmový vstup. S tím rozdílem, že tenkrát se to podařilo... Edit: Chodí to? Chodí! Sice jinak než udává výrobce a provider, ale buďme rádi, že alespoň nějak. Zatím plaťme a velebme UPC
Odesláno 22. října 2016 8 let V TV může být WiFi modul, který umí max. 150 M. Přečtete si více o možnostech WiFi (musíte počítat s rychlostí tam i zpět dohromady). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. října 2016 8 let Obavam sa, ze to asi ma byt 77,4MBit.. TV ma iba 802.11n, to je celkom slusny vysledok. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 29. října 2016 8 let Výpadky pokračují, na úterý mám nahlášen příchod technika Upraveno 30. října 2016 8 let uživatelem Weiny
Odesláno 29. října 2016 8 let Netrpíte tímto problémem viewtopic.php?f=1&t=6128&p=98714 ? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 29. října 2016 8 let Do 14 dnů ano Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 29. října 2016 8 let Já nevím zatím funguje má : Nový moderní Wi-Fi standard 802.11a/n/ac Nesrovnatelně lepší pokrytí nyní v každém koutě bytu, či menšího domu Podporovaná obě pásma 2,4 i 5 GHz s automatickým výběrem nejlepšího signálu Moderní, jednoduchý a prostorově nenáročný design (220 x 160 x 45 mm) Inteligentní distribuce signálu mezi více připojenými zařízeními Intuitivní uživatelské rozhraní a snadná instalace 4 ethernetové porty + 2 porty pro UPC telefonování Máme 3+1 a signál je všude.
Odesláno 3. listopadu 2016 8 let No já tento modem mám týden a techniky jsem tu měl už celkem 3x. Na 5ghz signálu například na iphonu lítá wifi jak zběsilá a pak připojím svůj 4 roky starý noťas a ejhle při testu mi rychlost downloadu nevyletí přes 0,3 gbps upload něco kolem 5 mbps ping 9. Uz jsem zkousel snad všechny kanály extra dokonce i další starý noťas a nedostanu se na 2.4 signalu přes 0.3 ani náhodou. Tak nevím, zda vrátit a požádat o nějaký starší modem nebo čekat ... nestalo se to tu také někomu ? nevím, zda to třeba nemůže být ovladači nebo nějaký jiný problém v mém noťasu. Doma jedu přes UPC také a wifi lítá perfektně. V práci s Compalem zoufalost Nějaké rady ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.