Odesláno 25. února 2017 8 let Zdravim; vymenili mi modem/router za tento a nejako sa mi nedari z internetu dostat na webserver (Raspberry Pi) za nim - nastavim port forward a nic... Skusil som teda, ci sa aspon dostanem na aministraciu routeru - povolim cez Admin/Remote access a tiez nic (skusam aj z inej siete). Podarilo sa to dakomu resp. vedel by niekto odskusat ci sa dostane na administraciu cez internet? Vdaka!
Odesláno 27. února 2017 8 let Zdravím, Po instalaci nového modemu jsem zaznamenal bizarní problém - u několika zařízení s Androidem (2 stejné mobily, tablet) se dramaticky zvýšila spotřeba (30% vybito za noc - 8 hod. nečinnosti, jen wifi a mobilní data). U zařízení s Windows jsem to nerozpoznal. Může být taková souvislost? Tablet (Android 4.1) se navíc nemůže připojit k domácí wifi. Po zadání hesla se nestane nic - síť zůstane zobrazena jako uložená. Krátkodobě pomohla změna hesla na routeru, ale problém se vyskytl za pár dní znovu. Na WiFree se tablet připojí bez problému. Jiná zařízení s připojením na tuto wifi nemají. V čem může být problém?
Odesláno 27. února 2017 8 let Smažte na těchto zařízeních záznamy o této síti, zkontrolujte, na jakém kanálu ona WiFi vysílá a jak je tento kanál volný / zarušený. Jestli najdete volnější kanál, přelaďte na něj (na jeden z kanálů 1-12) a poté se znovu na mobilu přihlašte. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. února 2017 8 let Síť jsem samozřejmě několikrát smazal ("odstranit síť v nastavení) - nevím, jestli něco ještě zůstává někde v cache apod. a jak to odstranit. Kanál už je nastavený manuálně na ten nejméně zarušený (stejné nastavení bylo i na původním modemu).
Odesláno 27. února 2017 8 let Skúsil by som šírku pásma nastaviť na 20MHz. Mal som podobné problémy ak som mal (na iných WIFI ap/routroch) auto resp. 20/40.
Odesláno 27. února 2017 8 let 20 tam bylo defaultně a nechal jsem to tak, protože o nějakých problémech jsem taky slyšel.
Odesláno 27. února 2017 8 let Zdravím, mám malej server + domácí pc, nedávno mi měnili modem a dali mi tenhle. Nastavil jsem DMZ na ten svůj server. Z venku, třeba přes tor jde vidět a pingovat normálně, ale když se pokusím na tu IP přistoupit z lokální sítě (např. pingovat vlastní veřejnou IP), tak mě to nepustí - vyprší čas. Zkusil jsem i vypnout firewall v modemu a nic. Jak z domácího pc, tak ze serveru. Potřebuju na to přistupovat přes doménu, která mi na IP směruje a nechce se mi na lokálu zbytečně nastavovat na každém PC speciálně DNS. Nevíte co s tím?
Odesláno 28. února 2017 8 let Tak jsem volal podporu a dozvěděl jsem se to nejhorší... že ten krám prostě neumí NAT loopback. Resp. jeho debilní user-friendly (advanced-nightmare) administrace od UPC. Takže zbytečně - i přes relativně dobré vybavení modemu/routeru musím koupit to samé znovu - router který mě bude stát zhruba tolik, co mě stál ten stupidní modem.
Odesláno 2. března 2017 8 let Zdravim, mam taky tento Compal, funguje uz dobre, akorat se nemohu dostat pres web. rozhrani do rozhrani, pac me nepusti heslo. Dam admin a nic, prej je spatne, tak fakt nevim, myslel sem, ze admin je standartni heslo....ale zapira se s tim, ze heslo je spatne. Nebo je tu nejaka zmena? Diky.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.