Odesláno 2. října 2020 4 roky Dnes jsem objevil že, tipuju, někdy ve druhé dekádě září, došlo k aktualizaci firmwaru Compal CH7465LG, Co se změnilo netuším... Software version: CH7465LG-NCIP-6.12.18.24-5p4-NOSH (old) CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p6-NOSH (new)
Odesláno 2. října 2020 4 roky Lost MDD Timeout a MDD recovery following MDD loss, tyto hlášky se mi objevuji v logu opakovaně po sobě viz. příloha. DS kanaly kolem 35-37 US 35-40. Rychlost i ping dle speedtestu ok, ovsem v realu se cuká i Horizon. - - - - Praha
Odesláno 3. října 2020 4 roky @Retiree Tenhle FW je tu už od loňského roku. Co bylo mimo jiné opraveno je třeba anglicky zde? https://gbti.pl/public/10_2019-compal.txt Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. října 2020 4 roky Dík za info, zjevně se vloudila chybička při některé z editací mého interního záznamu. Omlouvám se všem, koho jsem zmátl a připravil o čas...
Odesláno 3. října 2020 4 roky Jak dlouho muze trvat uvodni iniciace? Vymenil jsem na test (viz toto vlakno) Technicolor za uz uzivany Compal. Hodil jsem ho do tovarniho, ale ne a ne naskocit, uz to bude pres 30 minut, kdy sviti vrchni kontrolka wifi a blikaji kontrolky 'sipky' (internet) a spodni 'carka' (napajeni). V nastaveni routeru v prehledu o stavu modemu je u bezdratu 'zapnuto', u internetu 'Ladeni US'. Je to normalni, mam cekat?
Odesláno 3. října 2020 4 roky Možná má problém naladit kanály pro upstream, koukni se kolik jich má naladěných v záložce upstream, měly by tam být aspoň 4, kdyžtak zkrontroluj přívodní kabel od zásuvky UPC k modemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. října 2020 4 roky Pozn.: iPv4 pridelena na laptopu. Ve stavu site kanal downstream potvrzeny, upstream neuspesny, stav aktivovanych sluzeb 'Ladeni US'. (Nejdou mi editovat prispevky, nevim proc) Pozn.: iPv4 pridelena na laptopu. Ve stavu site kanal downstream potvrzeny, upstream neuspesny, stav aktivovanych sluzeb 'Ladeni US'. EDIT: @tomus byl jsi o par vterin rychlejsi, je to ten problem s upstreamem 🙂 Upraveno 3. října 2020 4 roky uživatelem 1grdecoca
Odesláno 3. října 2020 4 roky Tak jsem vyzkousel 3 ruzne kabely, z toho dva z nich normalne fungovaly s Technicolorem (treti jsem nepouzival vubec) a porad stejny problem - nechyta upstream kanaly. Napady? 🙂
Odesláno 3. října 2020 4 roky Skus uplny reset Compalu - tusim sa drzi reset tlacidlo 5-10 sekund.. to by malo vymazat vsetky ulozene frekvencie a nanovo spustit incializaciu. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 3. října 2020 4 roky @quadra2030 Done, nepomohlo. Krome upload kanalu jen jediny download kanal, coz, jak jsem se dival, asi taky neni ok.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.